18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τουρκικά δημοσιεύματα συνδέουν τον Παναθηναϊκό με πολύπειρο τερματοφύλακα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τούρκικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο, τις τελευταίες ώρες, για σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον τερματοφύλακα της Γαλατασαράι, Φερνάντο Μουσλέρα. Ο Ουρουγουανός κίπερ μένει ελεύθερος απ’ την ομάδα του, το καλοκαίρι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι «πράσινοι» είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του το καλοκαίρι, όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος της «Fanatik», Γιακούπ Τσινάρ. Ο Φατίχ Τερίμ τον γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει για άλλον ένα χρόνο.

Tη φετινή σεζόν (2023/24), στη Γαλατά είναι σχεδόν αναντικατάστατος. Μετράει 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και τις 17 απ’ αυτές έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Έχει δεχτεί 41 γκολ και έχει λείψει, μόλις, από 4 παιχνίδια. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Λάτσιο, όπως και της Νασιονάλ, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Τι θα γίνει με τον Μπαρτολιμιέι Ντραγκόφσκι;

Με αυτή την εξέλικη γεννιέται το ερώτημα για την παραμονή του Μπαρτολμιέι Ντραγκόφσκι, που αποκτήθηκε δανεικός τη χειμερινή περίοδο, απ’ τη Σπέτσια και έχει ρήτρα 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, δεύτερο κίπερ έχει τον Γιούρι Λοντίγκιν, που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, το τελευταίο διάστημα. Αν έρθει ο Μουσλέρα τι θα απογίνουν οι άλλοι δύο; Θα τους κρατήσει και θα έχει 3 πολύ έμεπειρους και καλούς σ’ αυτή τη θέση ή κάποιος θα αναχωρήσει για να ενταχθεί ο 37χρονος;

Ο Πολωνός κίπερ, όπως μας είχε αποκαλύψει στο flash.gr μετά την ιστορική του εμφάνιση, στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, όπου έπιασε τρία πέναλτι και έστειλε τους «πράσινους» στον τελικό: «Είναι καταπληκτικό το να παίζεις μπροστά από αυτούς τους οπαδούς, σου δίνουν πολύ ενέργεια και προφανώς και θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό