18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τουρκία: Σόου Ιμάμογλου μετά την επίθεση εναντίον του – «Προβοκάτσια» φωνάζει ο Ερντογάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κιλιτσντάρογλου απάντησε σε πανό οπαδών του Ερντογάν που τον αποκαλούν «γυναίκα», με μια φωτογραφία από την κουζίνα του

Με μια μεγάλη συγκέντρωση «απάντησε» ο Εκρέμ Ιμάμογλου στην επίθεση που έγινε προχθές σε άλλη ομιλία του, με πέτρες. 

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ιμάμογλου απευθυνόμενος στον κόσμο τόνισε: «Ας μείνει μεταξύ μας… σιωπή. Κερδίζουμε!!! Έρχεται η νίκη του λαού!!! Δεν πέταξαν πέτρες εναντίον μου, πέταξαν πέτρες εναντίον του λαού, πέταξαν πέτρες εναντίον της δημοκρατίας. Εκείνοι ας πετούν πέτρες εμείς θα απαντήσουμε με τριαντάφυλλα».

Ο Ερντογάν κατηγορεί τον Ιμάμογλου για την επίθεση με τις πέτρες

Εν τω μεταξύ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τον ίδιο τον Ιμάμογλου για την επίθεση που ο ίδιος δέχθηκε, τονίζοντας ότι «κάνουν προβοκάτσιες για να αμαυρώσουν τις πόλεις μας».

Αναλυτικά ο Ερντογάν τόνισε: «Από την Αδριανούπολη, που για ένα αιώνα ήταν η πρωτεύουσα του κράτους μας και ετοίμασε βήμα-βήμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, τώρα στον Αιώνα της Τουρκίας ετοιμαζόμαστε να δούμε νέα όνειρα άλωσης».

Απάντηση Κιλιτσντάρογλου με φωτογραφία σε πανό οπαδών του Ερντογάν

Από την πλευρά του ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απάντησε σε «επίθεση» που δέχθηκε με πανό από οπαδούς του Ερντογάν, στο οποίο έγραφαν: «Δεν θέλουμε ηγέτη που δουλεύει στην κουζίνα σαν γυναίκα αλλά ηγέτη που δουλεύει σαν μέλισσα». 

«Εμείς είμαστε υπερήφανοι που μοιραζόμαστε τη ζωή μας» απάντησε ο Κιλιτσντάρογλου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, όπου κερνά τσάι έναν φίλο του, μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του.

Bu derece aşağıladığınız, hakaret vesilesi olarak gördüğünüz biz karılar(kadınlar) size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de!“Türk Karı Kuvvetleri” 🙂 Can Yücel’e saygıyla…Tüm kadınlarla birlikte #SanaSöz pic.twitter.com/InXxuKrIvF

— Canan Kaftancıoğlu (@Canan_Kaftanci) May 8, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό