18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τουρκία: Σοκαριστική σύγκρουση φορτηγού σε κατάστημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πανικός προκλήθηκε σε συνοικία της Σμύρνης όταν ο οδηγός ενός φορτηγού έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καρφωθεί με ταχύτητα μέσα σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και πέντε άτομα να τραυματιστούν.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 6 Ιανουαρίου σε κεντρικό δρόμο της Σμύρνης, όταν ένας 28χρονος οδηγός που οδηγούσε το φορτηγάκι του πατέρα του φέρεται να αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του οχήματος. Ο οδηγός, που έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παρέσυρε τους πεζούς στο πεζοδρόμιο και καρφώθηκε πάνω σε κατάστημα επικοινωνίας.

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ είναι χαρακτηριστικό από το βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης από τη σύγκρουση μια διαφημιστική πινακίδα του καταστήματος πέφτει και καταπλακώνει έναν άνδρα που βρισκόταν στο σημείο.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, άμεσα σπεύδουν όσοι βρίσκονταν στο σημείο να τον βοηθήσουν και να τον απεγκλωβίσουν, αλλά και να βοηθήσουν τους άλλους τραυματίες, οι οποίοι βίωσαν τον απόλυτο τρόμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ενώ δεν κατατέθηκε μήνυση εναντίον του από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος αλλά και από όσους τραυματίστηκαν.

Δείτε το βίντεο με τα σοκαριστικά πλάνα από τη στιγμή που το φορτηγό «εισβάλει» μέσα στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό