16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τον Σεπτέμβριο η νέα ταινία του James Bond

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από τρεις αναβολές λόγω του νέου κορωνοϊου, η Universal ανακοίνωσε σήμερα πως η προβολή της 25ης ταινίας του James Bond, “No Time To Die”, θα ξεκινήσει από τις 28 Σεπτεμβρίου.
Στη ταινία πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig, ενώ στο καστ συναντάμε επίσης τους Ana de Armas, Jeffrey Wright, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Rami Malek, Christoph Waltz και Naomie Harris.

Το οικονομικό κόστος παραγωγής της ταινίας εκτιμάται ότι έφτασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ σηματοδοτεί την τελευταία παρουσία του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο του πράκτορα 007.
Οι ταινίες του James Bond είναι μεταξύ των πιο επικερδών σειρών ταινιών του Χόλιγουντ. Το Spectre του 2015 συγκέντρωσε 880 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, ενώ το “Skyfall” το 2012 πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.
Στη νέα ταινία, το σενάριο θέλει τον Bond να έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Felix Leiter από την CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Bond στα χνάρια ενός μυστηριώδους “κακού”, ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Στη νέα ταινία, στην οποία θα δούμε για τελευταία φορά τον Daniel Craig να φορά το κοστούμι του 007, ο Bond θα οδηγήσει την θρυλική DB5, την ηλεκτρική Aston Martin, καθώς επίσης σε κάποια σκηνή και την Aston Martin Valhalla. Υπάρχουν σε άφθονο βαθμό οι επικίνδυνες σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, προηγμένη τεχνολογία, με τον κακό να υποδύεται ο Rami Malek. Σκηνοθέτης είναι ο Αμερικανός Cary Fukunaga.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό