16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τον Μάρτιο του 2022 η παρουσίαση του Chaos

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σπύρος Πανόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας πως η παρουσίαση του Chaos θα γίνει από την ελληνική κυβέρνηση σε τέσσερις μήνες από σήμερα, τον Μάρτιο του 2022.1Η Spyros Panopoulos Automotive έδωσε φωτογραφίες του Chaos

Ο Πανόπουλος που δέχτηκε έντονη κριτική κατά την αποκάλυψη των φωτογραφιών και των τεχνικών χαρακτηριστικών του Chaos αλλά και των Zion και Cubicle, μίλησε από τις εγκαταστάσεις της SP Automotive, έχοντας πίσω του ένα mockup του Chaos.
Eίπε πως η “κανονική” παρουσίαση του, θα γίνει στο εργοστάσιο του με την παρουσία κοινού κάποια στιγμή μέσα στο 2022, με την εταιρία να επενδύει περί τα 96-100 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσει το εργοστάσιό της, αλλά και για να κατασκευάσει τα τρία αυτοκίνητα της, το Chaos, το Zion και το Cubicle.2Διάβασε ακόμηΗ Spyros Panopoulos Automotive παρουσίασε τα Zion και Cubicle

Η παραγωγή του Chaos θα περιοριστεί στις 100 μονάδες, 20 ανά ήπειρο, με την τιμή του να κυμαίνεται από τα 5,5 έως τα 12,5 εκατ. ευρώ, με την SP Automotive να θέλει να κατασκευάζει 20 Chaos ετησίως. Όπως αναφέρει ο Πανόπουλος, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για το Chaos από τη διεθνή αγορά.

Το εργοστάσιο της SP Automotive θα έχει έκταση 108 στρεμμάτων, εκ των οποίων τα 38 θα αποτελούνται από τρεις στεγασμένους χώρους.
Επιπλέον άκουσε και μια ακόμη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πανόπουλος στο Alpha Radio 98.9.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό