19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τον δηλητηρίασε για να του πάρει τα 30.000.000 δολάρια από την κληρονομιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απίστευτη υπόθεση δολοφονίας εκτυλίχθηκε στην Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ.

Ένας 51χρονος κληρονόμησε 30.000.000 δολάρια και μετά πέθανε. Για την ακρίβεια δολοφονήθηκε με δηλητήριο από τη σύντροφό του.

Ο Έντουαρντ Ράιλι Τζούνιορ από την Βόρεια Ντακότα έμαθε ότι κληρονομεί 30.000.000 δολάρια. Πήγε στον δικηγόρο του που του ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, αλλά λίγες ώρες μετά αρρώστησε και πέθανε.

Η αστυνομία μετά από έρευνες, ανακάλυψε ότι τον 51χρονο φέρεται να σκότωσε με δηλητήριο η 47χρονη σύντροφός του.

Η 47χρονη Ίνα Θία Κενόγιερ συνελήφθη από την αστυνομία της περιοχής των ΗΠΑ στις 30 Οκτωβρίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας μέσω δηλητηρίου σε βάρος του Έντουαρντ Ράιλι Τζούνιορ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, ο 51χρονος από την Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ αρρώστησε λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε στις 3 Σεπτεμβρίου με τον δικηγόρο του. Εκεί έμαθε ότι θα κληρονομήσει 30 εκατ. δολάρια.

Η αμερικανική εφημερίδα τόνιζε ότι ότι 47χρονη κάλεσε την επόμενη μέρα ασθενοφόρο, λέγοντας ότι ο σύντροφός της έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Οι διασώστες πήγαν στο σπίτι και μετέφεραν τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε μια μέρα μετά.

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του έδειξε ως αιτία θανάτου την δηλητηρίαση. Αμέσως η αστυνομία έβαλε στο μικροσκόπιό της, την σύντροφό του.

«Η υπόθεση είναι εξαιρετικά περίπλοκη» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι παρείχαν πληροφορίες προκειμένου να «δεθεί» η υπόθεση.

Η 47χρονη συνελήφθη ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία. Κρατείται σε φυλακή μέχρι να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό