21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ και έκαψαν το πτώμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Μάνδρα Αττικής: πριν από λίγο έγινε κλήση στην Αστυνομία με αναφορές για απανθρακωμένο άτομο μέσα σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το σκηνικό παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση. Βρέθηκε άνδρας που είχε γαζωθεί από καλάσνικοφ καθώς βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο.

Μάλιστα υπάρχει πληροφορία ότι στον τόπο του εγκλήματος έχει βρεθεί και ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ το οποίο θα εξεταστεί από τις Αρχές.

Μετά τους πυροβολισμούς, στο όχημα εκδηλώθηκε φωτιά και ο άνδρας απανθρακώθηκε μέσα σε αυτό. Δεν είναι ωστόσο ξεκάθαρο ακόμη αν η φωτιά μπήκε από τους δράστες ή ήταν άλλη η αιτία που λαμπάδιασε το αυτοκίνητο.

Επίσης, ερευνάται από τις Αρχές εάν το θύμα έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς ή από τη φωτιά που ξέσπασε στο όχημα. Η απανθρακωμένη σορός βρέθηκε στη θέση του οδηγού.

Όπως έγινε γνωστό από τα πρώτα στοιχεία που συλλέγουν οι αστυνομικές αρχές, πιθανότατα οι δράστες της δολοφονίας είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική για κατάσβεση φωτιάς στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα. Στο φλεγόμενο όχημα επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί ξεκίνησαν έρευνα για το αιματηρό περιστατικό.

Ο νεκρός φέρεται να είναι ένα γνωστό όνομα στην περιοχή. Αν και δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του, από τις πινακίδες του καμένου οχήματος φαίνεται ότι πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται εμπορικά σε διάφορους τομείς.

Εάν επιβεβαιωθεί ότι ο νεκρός είναι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, τότε η υπόθεση αποκτά κι άλλη διάσταση αφού η σύζυγος του θύματος είχε δολοφονηθεί στην ίδια περιοχή, στη Μάνδρα, πριν από λίγα χρόνια. Τότε γινόταν λόγος για μαφιόζικη εκτέλεση. Οι Αρχές τώρα εξετάζουν εάν συνδέονται οι δολοφονίες.

Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 7, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό