19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τον ήθελε ο Ολυμπιακός και τελικά βγήκε προπονητής του μήνα στην Premier League

Ειδήσεις Ελλάδα

  Ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο του, δεν έχει καταφέρει να βρει τον επόμενο που θα του δώσει τα κλειδιά της ομάδας και θα πείσει με την παρουσία του στο λιμάνι. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει κάνει ένα τρομερό ξεκίνημα στον Πειραιά και σίγουρα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο «οδηγός» του Ολυμπιακού για τις επόμενες σεζόν.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν περάσει πολλοί προπονητές από τους «ερυθρόλευκους», ενώ έχουν ακουστεί και πολλά ονόματα. Προτού κλείσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το περασμένο καλοκαίρι, ένας που ήταν στο μυαλό του Ολυμπιακού, είναι ο Άντονι Ιραόλα.

Ο Ισπανός ναι μεν είχε επαφές με την ελληνική ομάδα, ωστόσο το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αυτό γιατί ο Ιραόλα δέχθηκε πρόταση από την Premier League και την Μπόρνμουθ, όπου είναι… αδύνατο να πει κάποιος όχι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο ίδιος, έχει κάνει τρομερή δουλειά στα «κεράσια», με την ομάδα του να βρίσκεται 12η με 41 βαθμούς.

Τον Μάρτιο η Μπόρνμουθ έδωσε 4 ματς στην Premier League και είχε 3 νίκες και μία ισοπαλία. Ο Ιραόλα δικαίως πήρε το βραβείο του κορυφαίου coach του περασμένου μήνα, ένα ατομικό επίτευγμα το οποίο πέτυχε για πρώτη φορά από τότε που έγινε κάτοικος Αγγλίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό