17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Τον ένοχο ήδη τον ξέρουμε. Είναι σπουδαίο να μην υπάρξουν και συνένοχοι»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Τον ένοχο ήδη τον ξέρουμε. Είναι σπουδαίο να μην υπάρξουν και συνένοχοι», τόνισε η Ολγα Γεροβασίλη, Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στη Βουλή και απευθυνόμενη στους βουλευτές τη ΝΔ.

«Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αν αποκαλυπτόταν ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, από ευθιξία και μόνο θα είχε ήδη παραιτηθεί. Η ίδια η Κυβέρνηση θα ζητούσε την παραίτησή του. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια παράνομη παρακολούθηση, όπως αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη», υποστήριξε η Ολγα Γεροβασίλη.

«Το μέτρο της νομιμότητας δεν είναι το εάν έδωσε έγκριση μια Εισαγγελέας, η οποία βεβαίως και αυτή ευθύνεται. Είναι ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό, βαθιά θεσμικό. Ακούσαμε πολλά από τον κ.Πρωθυπουργό αλλά καμία απάντηση.

Έχει άδικο όλη η Αντιπολίτευση και ο νομικός κόσμος της Χώρας όταν λένε ότι πρόκειται για συνταγματική εκτροπή και οφείλει ο κ.Μητσοτάκης, τουλάχιστον, να παραιτηθεί;», αναρωτήθηκε η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Ο Πρωθυπουργός φέρει στις πλάτες του το βάρος να αποδείξει ότι η Ελλάδα της ΚΥΠ και των ΚΥΠατζήδων δεν γίνεται η σύγχρονη πραγματικότητα. Καλείται ο Πρωθυπουργός να αποδείξει ότι το κράτος δεν είναι παρακράτος.

Ότι ολόκληρες πολιτικές παρατάξεις δεν βαφτίζονται προδότες για να εκβιάζονται με παράνομα μέσα…Η Νέα Δημοκρατία δίνει αγώνα συγκάλυψης, αγώνα προσωπικής πολιτικής επιβίωσης του κου Μητσοτάκη.

Κυρίες και κύριοι της Νέας Δημοκρατίας.

Τον ένοχο ήδη τον ξέρουμε.

Είναι σπουδαίο να μην υπάρξουν και συνένοχοι», κατέληξε η Ολγα Γεροβασίλη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό