16.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Τομ Χανκς Ρίτα Γουίλσον: Τέλος η καραντίνα στην Αυστραλία – Με τζετ πίσω στις ΗΠΑ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Τομ Χανκς Ρίτα Γουίλσον: Πίσω στις ΗΠΑ βρίσκονται ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, μετά την καραντίνα στην οποία μπήκαν στην Αυστραλία, καθώς διαγνώστηκαν με Co-19, στις αρχές Μαρτίου.

Τομ Χανκς Ρίτα Γουίλσον: Το ζευγάρι ήταν από τους πρώτους διάσημους που γνωστοποίησαν ότι έχουν τον κορονοϊό, μέσω μηνυμάτων στα social media, ενώ και από την καραντίνα στην οποία βρέθηκαν μοιράστηκαν με τον κόσμο την καθημερινότητά τους και έστειλαν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα ξένα ΜΜΕ, δείχνουν το ζευγάρι στο αυτοκίνητό τους να επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Los Angeles. Βρέθηκαν στην Αυστραλία από τις αρχές Μαρτίου, καθώς ο γνωστός ηθοποιός αναμενόταν να συμμετέχει σε ταινία για την ζωή του Έλβις Πρίσλει, τα γυρίσματα της οποίας αναβλήθηκαν, όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν και οι τοπικές αρχές.

Στις 23 Μαρτίου, ο Χανκς που είναι πολύ δραστήριος στα social media, πολλές φορές δημοσιεύοντας φωτογραφίες απωλεσθέντων αντικειμένων που βρίσκει στον δρόμο του, έγραψε στο Twitter: “Γεια σας, δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα, νιώθουμε καλύτερα. Αν απομονωθεί κανείς σε ένα μέρος, διασφαλίζει πως δεν θα το μεταδώσετε σε κανέναν, ούτε θα σας το μεταδώσουν. Κοινή λογική δεν είναι; Θα πάρει λίγο χρόνο αλλά θα αφοσιωθούμε στο να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, να βοηθάμε εκεί που μπορούμε και να εγκαταλείψουμε κάποιες από τις αγαπημένες μας συνήθειες. Μπορούμε να το λύσουμε αυτό. Xanx”.  

Από την πλευρά της η Ρίτα Γουίλσον, εξάσκησε τα προσόντα της στην ραπ στη διάρκεια της καραντίνας. Ανέβασε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών, με διασκευή δική της τραγουδιού Hip Hop των Naughty by Nature, με στίχους εμπνευσμένους από την καραντίνα στην Αυστραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γουίλσον αναμενόταν να ανεβάσει μία νέα ταινία με τίτλο Love Is Love τον Απρίλιο, ωστόσο και εκείνης τα σχέδια πιθανόν να αναβληθούν λόγω της τραγωδίας με την πανδημία, που πλέον θα έχει επίκεντρο τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, οι ΗΠΑ ξεπέρασαν την Πέμπτη την Ιταλία και την Κίνα και μετατράπηκαν στη χώρα με τα περισσότερα διαγνωσμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό στον πλανήτη. Χθες Παρασκευή έφθασαν πλέον να καταμετρούν σχεδόν 15.000 περισσότερα κρούσματα από την Ιταλία και 20.000 περισσότερα από την Κίνα. Ο αριθμός των νεκρών παραμένει πάντως μικρότερος στις ΗΠΑ από ό,τι σε αυτές τις δύο χώρες και ανέρχεται συνολικά σε 1.544. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό