20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τι φόρεσαν αυτή την εβδομάδα αγαπημένες παρουσιάστριες

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αγαπημένες παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών, καθημερινά κάνουν τα πάντα για να μας εντυπωσιάσουν με τα οutfit που επιλέγουν. Άλλες ακολουθούν πιστά τη μόδα, άλλες είναι πιο εκκεντρικές και κάποιες άλλες αγαπούν το all time classic ντύσιμο.

Αυτή την εβδομάδα, οι περισσότερες, επέλεξαν να προσθέσουν λίγη λάμψη στο ντύσιμό τους μιας και μπήκαμε αισίως στην εορταστική περίοδο και ακόμα και τα πλατό των εκπομπών τους είναι στολισμένα σαν να έχουν βγει απο παραμύθι. 

Ευκαιρία είναι, λοιπόν, να πάρουμε ιδέες απο τα outfit που επέλεξαν αυτές τις μέρες οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες τα οποία θα ήταν ιδανικά για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ελένη Μενεγάκη

Η “βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης”, δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει το royal blue που ταιριάζει απίστευτα τόσο με τα μαλλιά όσο και με τα μάτια της. Το κλασσικό κοστούμι που φόρεσε, ντυμένο όλο με παγιέτα και συνδυασμένο με ένα απλό νεγκλιζέ είναι ιδανική επιλογή για όσες θέλετε μια κομψή και συνάμα εντυπωσιακή εμφάνιση για το ρεβεγιον.

Κατερίνα Καραβάτου 

Αν σας αρέσει η παγιέτα, αλλά την προτιμάτε σε πιο σπορ και λιτή εκδοχή, η Κατερίνα Καραβάτου υιοθέτησε ένα λουκ που μας άρεσε πολύ. Denim πουκάμισο, συνδιασμένο με επίσης denim παντελόνι που, όμως, στο μπροστινό μέρος είναι στολισμένο με χρυσές παγιέτες. Ιδανικό για νέα κορίτσια που θα περάσουν αυτή τη βραδιά σε κλαμπ ή σπίτια φίλων αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες που αγαπούν το casual chic ντύσιμο.

Κατερίνα Καινούριου

Λάμψη πρότεινε και η Κατερίνα Καινούριου, η οποία είναι γωνστή για την αδυναμία της στο πιο maximal ντύσιμο. Συνδύασε, λοιπόν, ένα κόκκινο πουλόβερ με χρυσό νήμα, σε συνδυασμό με μαυρη μίντι φούστα από παγιέτα και κρόσια. Χουχουλάρικο και λαμπερό, outfit αν είστε λιγο πιο πληθωρικές στις επιλογές σας.

Φαίη Σκορδά 

All time classic επιλογή για την Φαίη Σκορδά, που επέλεξε ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα. Το outfit αυτό μπορεί να διαθέτει λιγότερη επμενυση, ωστόσο είναι μια safe επιλογή για τη βραδιά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε. 

 

  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό