18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τι τρομερή σεζόν κάνει ο Γουότκινς; Αριθμοί που «ζαλίζουν» στην Premier League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ουνάι Έμερι έχει καταφέρει να κάνει την Άστον Βίλα μία από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League. Οι «χωριάτες» βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και έχουν θέσει ως μεγάλο στόχο την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Μέσα σε όλα, είναι και το Conference League, με τη Βίλα να είναι στις κορυφαίες 16 ομάδες και να θέλει το τρόπαιο, στον τελικό που θα γίνει στην Αθήνα και την «Opap Arena».

Για να μπορέσει να κάνει την Άστον Βίλα ως μία ομάδα «φόβητρο» για κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα, ο Έμερι χρειάστηκε και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ένας από αυτούς, είναι αδιαμφισβήτητα ο Όλι Γουότκινς. Ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ από το 2020 και έχει ταιριάξει «γάντι».

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και δείχνει ασταμάτητος. Κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την 26η αγωνιστική της Premier League, ο Άγγλος στράικερ πέτυχε γκολ στη νίκη της ομάδας του με 4-2.

24 – With 14 goals and 10 assists, no player has been involved in more Premier League goals this season than Ollie Watkins (24, level with Mohamed Salah). Bauer. #AVLNFO

— OptaJoe (@OptaJoe) February 24, 2024

Ο ίδιος έχει πλέον 14 γκολ και 10 ασίστ στην Αγγλία και έγινε ο παίκτης που φτάνει σε διψήφιο αριθμό σε αυτές τις κατηγορίες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον με συμμετοχή σε 24 γκολ, έφτασε τον Σαλάχ και οι δυο τους έχουν τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε τέρματα, στο πρωτάθλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό