20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τι συμβαίνει με τις κόκκινες κάρτες;

Ειδήσεις Ελλάδα

Πόσες ακόμη κόκκινες κάρτες θα δούμε στα παιχνίδια της Κηφισιάς φέτος; Μέχρι το τέλος της σεζόν, πάντως, φαίνεται πως θα υπάρξουν κι άλλες ακόμη…

Αυτή τη φορά, οι «κυανόλευκοι» είδαν στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, τον Ιπαλίμπο να φεύγει πρόωρα για τα αποδυτήρια, αφού μετά από μαρκάρισμα στον Λάρσον, ο Χρήστος Βεργέτης τον απέβαλε από το ματς.

Πριν από αυτήν έχουν υπάρξει άλλες τέσσερις κόκκινες κάρτες στα φετινά ματς της νεοφώτιστης Κηφισιάς.

Η… παράδοση αυτή ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική της Super League, όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, Ο Καραχάλιος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω φάουλ στον Σάκιτς και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Κηφισιά αντιμετώπισε εντός έδρας τον Ατρόμητο. Η κόκκινη κάρτα ήρθε στο 36′ σε παίκτη των φιλοξενούμενων, όταν ο Ντε Μποκ βρήκε τον Οζέγκοβιτς λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν είδαν την αποβολή του Χάγεκ ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου, έπειτα από ανατροπή του Μούργου.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στην Λαμία για την 6η αγωνιστική, ο Ιπαλίμπο αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ύστερα από φάουλ στον Σίντκλεϊ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό