20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τι «ξέχασαν» στο Προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος

Ειδήσεις Ελλάδα

«Όσο ψηλότερα πετάς τόσο μικρότερος φαίνεσαι στα μάτια εκείνων που δεν μπορούν να πετάξουν.»

Αυτό το γνωρίζει καλά το προεδρείο του ΟΕΕ και κάνει οτιδήποτε να μειώσει αυτούς που τιμούν το ΟΕΕ.

Αναφερόμαστε στην απόφαση ΔΗΚΙΟ, ΠΗΔΣΟ & ΠΟΦΕΕ να τιμωρήσουν συναδέλφους επειδή ήταν εισηγητές την τελευταία προεκλογική χρονιά στο ΟΕΕ.

Οι συνάδελφοι ήταν εισηγητές αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί. Και άλλοι ήταν εισηγητές, όμως αυτοί δεν έκαναν το ‘’λάθος’’ να είναι υποψήφιοι με την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.), αλλά στις δικές τους κομματικές παρατάξεις.

Χαρακτηριστικά σε δυο εκδηλώσεις του ΟΕΕ όπου δύο συνάδελφοι μέλη της ΔΗΚΙΟ συμμετείχαν ως εισηγητές σε σεμινάρια του ΟΕΕ, όμως για αυτούς δεν ζητήθηκε να μην είναι υποψήφιοι. Εσείς βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Εκ των προτέρων δηλώνουμε ότι με τους συγκεκριμένους συναδέλφους δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα και χαίρουν της εκτίμησής μας και της εμπιστοσύνης μας.

Ο συνάδελφος κ. Μιχαήλ Πόλυγγερ συμμετείχε σε εκδήλωση του ΟΕΕ ΠΤ Θεσσαλίας (δείτε την ανάρτηση του περιφερειακό τμήματος και την φωτογραφία από το πάνελ της εκδήλωσης).

Στο σεμινάριο στην Χαλκίδα με εισηγητή τον κ. Νασόπουλο στο πάνελ του σεμιναρίου ήταν και ο καθόλα συμπαθής συνάδελφος της ΔΗΚΙΟ κ. Δημήτρης Ίσσαρης.

Αυτοί οι δυο συνάδελφοι της ΔΗΚΙΟ δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι επωφελήθηκαν στις εκλογές από την συμμετοχή τους στα δυο αυτά σεμινάρια;

Εμείς δεν θα το πούμε αυτό, η Διοίκηση του ΟΕΕ με τις αποφάσεις της το υποδηλώνει.

Με έξοδα του ΟΕΕ έκανε προεκλογική εκστρατεία η Α.ΚΙ.Ο.Ε. αφού ως εισηγητές και ιδιαίτερα ο κ. Νασόπουλος έκανε σεμινάρια σε κάποιες περιοχές;

Ο κ. Νασόπουλος δεν χρειάζεται τα σεμινάρια του ΟΕΕ για να γίνει γνωστός.

Είναι γνωστός εδώ και χρόνια και στο χώρο των ορκωτών και στο χώρο των ελευθέρων επαγγελματιών.

Αρκεί να μιλήσετε με συναδέλφους από τους χώρους αυτούς για να δείτε την εκτίμηση που έχει κερδίσει με την εργατικότητά του.

Αυτό σας τρομάζει γιατί όπως είχε πει και η υπουργός κ. Βάσω Παπανδρέου, «Όποιος προεξέχει στην κοινωνία μας τον κοντύνουνε για να μη φαίνεται».

Σας τρομάζει η προσπάθειά τους και θέλετε να τους ανακόψετε την πορεία.

Αντί να αξιοποιήσετε αυτή την παρουσία τους προσπαθείτε να μειώσετε τους συνάδελφους.

Ιδιαίτερα το μένος σας στο νεότατο εισηγητή κ. Αντώνη Νασόπουλο δείχνει και τον τρόμο που έχετε.

Ο συνάδελφοι ούτε επιδίωξαν την εκμετάλλευση της εκπαίδευσης ούτε επωφελήθηκαν και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Ήθελαν να είναι παρόν στα δρώμενα του ΟΕΕ και το έπραξαν με αρχές αξίες και ευπρέπεια.

Ψάχνετε δικαιολογίες για να δικαιολογήσετε για το πως, αν και αγωνιστήκατε για το αντίθετο, κατόρθωσε και επιβίωσε η Α.ΚΙ.Ο.Ε.

Οι μεθοδεύσεις σας, που δεν τιμούν τις δημοκρατικές διαδικασίες, πήγαν στράφι.

Με τις μεθοδεύσεις σας, «πυροβολείτε τα πόδια σας», υποβαθμίζεται το θεσμό τον οποίο έχετε υποχρέωση να προστατεύσετε.

Όμως αντί να τον προστατεύετε τον χρησιμοποιείτε για κομματικές σκοπιμότητες και για να επιβιώσετε πολιτικά.

Η φίμωση κι η λογοκρισία που κάνετε χρήση για να σταματήσετε τη δράση της ΑΚΙΟΕ, όσο σκληρή κι αμείλικτη και να είναι, δεν θα έχει αποτέλεσμα δεν θα μας κάνετε να σιωπήσουμε.

Μας τρομάζει όμως συνάδελφοι η “ομορφιά” της σκέψη σας, γιατί:

«Η ομορφιά στον άνθρωπο δεν ειν’ η ομορφιά του, είναι το τι αισθάνεται για τσ’ άλλους η καρδιά του.»Για την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)Ο Εκ/κος Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Υ.Γ. Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το συνάδελφο Πόλυγγερ στην Λάρισα σε σεμινάριο του ΟΕΕ οπού σε φωτογραφία είναι η ανάρτηση του ΠΤ για την εκδήλωση.Στην άλλη φωτογραφία είναι από το σεμινάριο στην Χαλκίδα όπου βλέπετε το συνάδελφο Ίσσαρη με τον συνάδελφο Νασόπουλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό