26.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τι θα λέγατε για ένα ηλεκτρικό VW Scirocco;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής οραματίστηκε την επιστροφή του VW Scirocco ως ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο, εμπνευσμένο από το VW ID. Code Concept που έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα.

Το σχέδιο που προτείνει ακολουθεί την κλασική τρίθυρη hatchback σιλουέτα του προκατόχου του, αλλά ενσωματώνει σύγχρονα και φουτουριστικά στιλιστικά στοιχεία.

Το Scirocco, που κατασκευάστηκε για τελευταία φορά το 2017, άφησε ένα κενό στην αγορά χωρίς να έχει προγραμματιστεί διάδοχος.

Τα νέα renderings, που φιλοτέχνησε η Theottle, στοχεύουν στην αναβίωση του μοντέλου σε μια πλήρως ηλεκτρική μορφή.

Αυτή η νέα σχεδίαση του Scirocco παίρνει στοιχεία από την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα των ηλεκτρικών της Volkswagen, ειδικά από το ID. Code Concept.

Το μπροστινό μέρος διαθέτει μια καθαρή εμφάνιση χωρίς μάσκα, με προβολείς LED σε όλο το πλάτος και ένα φωτιζόμενο έμβλημα VW, αντανακλώντας την κομψή αισθητική των σύγχρονων EV.

Το προφίλ ακολουθεί την βασική σχεδιαστική γραμμή του Scirocco που γνωρίζουμε, με διάφορες αλλαγές που το κάνουν ακόμα πιο σύγχρονο και δυναμικό.

Το πίσω μέρος διαθέτει λεπτά οριζόντια LED, ένα στενό πίσω παρμπρίζ και έναν μινιμαλιστικό προφυλακτήρα, που θυμίζει ένα πιο κομψό VW ID.2all hatchback, αλλά με πιο σπορ αναλογίες.

Υπάρχουν φήμες ότι η VW εξετάζει το ενδεχόμενο να αναβιώσει το Scirocco ως ένα πλήρως ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας ενδεχομένως μια τροποποιημένη έκδοση της αρχιτεκτονικής PPE με διπλούς ηλεκτροκινητήρες.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις ή πρωτότυπα εξέλιξης, είναι σίγουρο ότι οι οπαδοί του εμβληματικού μοντέλου ανυπομονούν να δουν αν η VW θα κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό