23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τι θα δούμε στο Athens Wine & Art Festival

Ειδήσεις Ελλάδα

80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από όλη την Ελλάδα (και 3 από το εξωτερικό) θα περιμένουν τους επισκέπτες να τα γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα πάνω από 500 κρασιά τους με πολλά από αυτά να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε έκθεση. Εκτός από τα εκπληκτικά κρασιά τους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν κάποια από τα καλύτερα έργα της εξαιρετικά σπάνια εμφανιζόμενης συλλογής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, σε επιμέλεια του κου Μανώλη Καρτεράκη, ιστορικού τέχνης.

Τις μουσικές όλο το Σαββατοκύριακο τις επιλέγει ο Athens Voice Radio 102.5 με τους djs του Γιώργο Μουχταρίδη και Λιάνα Μαστάθη στα decks του φεστιβάλ, ενώ σειρά από θεατρικά και μουσικά performances σε σκηνοθεσία της Αφροδίτης Παρζακώνη, παρεμβαίνουν στο χώρο σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Σεμινάρια με τους Ελπίδα Λυκούδη και Παύλο Γκέγκα θα μυήσουν επαγγελματίες και κοινό στα μυστικά γηγενών ποικιλιών και ιδιαίτερων ελληνικών κρασιών.

Παράλληλες δραστηριότητες παιδικής δημιουργικής απασχόλησης θα κρατούν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης για μια ξένοιαστη βόλτα των γονιών.

Περισσότερες πληροφορίες στο website του Φεστιβάλ:

www.wineandartfestival.gr

Κόστος συμμετοχής στη γευσιγνωσία: 12€

Προπώληση Εισιτηρίων:

https://www.more.com/happenings/festival/3o-athens-wine-art-festival-2023/

Τοποθεσία

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής

Πειραιώς 256, Αθήνα (χάρτης)

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου

11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες

13:00 – 20:00 για το κοινό

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό