18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τι ετοιμάζουν φέτος τα τηλεοπτικά κανάλια;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου άρχισε, αφού βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την Παραμονή των Χριστουγέννων. 

 

Οι πιο πολλοί, έχουν ήδη προγραμματίσει πως θα περάσουν τη βραδιά του ρεβεγιόν σε λαμπερά πάρτι, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θα μείνουν σπίτι. Γι’ αυτό και τα τηλεοπτικά κανάλια, σιγά-σιγά μπαίνουν και αυτά σε… Christmas mood και έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμά τους για εκείνη τη βραδιά ανάλογα.

 

Alpha

Άννα Βίσση/: Alpha

Με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, την Άννα Βίσση, θα περάσουν τη βραδιά τους όσοι επιλέξουν τον Alpha την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο  τηλεοπτικός σταθμός εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της συναυλίας της «50 Χρόνια Άννα Βίσση», που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στη γενέτειρά της, τη Λάρνακα. 

MEGA

Με μια άλλη λαμπερή Ελληνίδα σταρ θα περάσουν το ρεβεγιόν τους όσοι επιλέξουν το Mega, αφού η Ρούλα Κορομηλά μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα αναλάβουν το… τιμόνι της βραδιάς. Το «Σπίτι με το MEGA» θα ανοίξει τις πόρτες του στον Πάνο Κιάμο, ο οποίος θα κρατήσει παρέα στους τηλεθεατές με τις επιτυχίες του.

 

ΑNT1

Ρουκ Ζουκ/: Αντ1

Παρέα με το «Ρουκ Ζουκ» και την εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια, θα περάσουν τη βραδιά του ρεβεγιόν οι τηλεθεατές του Αντ1. Με καλεσμένους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz, η όμορφη παρουσιάστρια θα προσφέρει πολύ παιχνίδι και χιούμορ σε όσους συντονιστούν μαζί της. 

 

ΕΡΤ

Από την πλευρά της, η κρατική τηλεόραση έχει ετοιμάσει ένα Χριστουγεννιάτικο «Νύχτα στάσου» με πολλές εκπλήξεις. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος θα υποδεχτούν την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου. 

 

ΣΚΑΪ

Οικοδεσπότης της βραδιάς των Χριστουγέννων στον ΣΚΑΪ θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής και η έκτακτη εκπομπή «Χριστούγεννα με φίλους» θα φιλοξενήσει την Γιώτα Νέγκα. 

 

STAR

 

: Star

Πιστό στις παραδόσεις του το Star, το βράδυ του ρεβεγιόν έχει προγραμματίσει να προβάλει back to back, δυο ξένες ταινίες ιδανικές για την ημέρα: το «Πολικό εξπρές» και το «Μια βραδιά στο Notting Hill» με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Χιου Γκραντ.

 

OPEN

 

Με επαναλήψεις θα μας κρατήσει συντροφιά το ανοιχτό κανάλι. Την αρχή θα κάνει το εορταστικό επεισόδιο του Celebrity Travel στη Νυρεμβέργη, με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Σταν, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το Χριστουγεννιάτικο «Ένα τραγούδι ακόμα», όπου ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Έλλη Κοκκίνου, τον Χρήστο Χολίδη, τον Γιώργο Γιαννιά και τον Νίκο Απέργη.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό