16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τι είπε σε ηθοποιό που «βιάστηκε»

Ειδήσεις Ελλάδα

O πρίγκιπας Ουίλιαμ έδωσε το παρών στην τελετή απονομής των βρετανικών βραβείων κινηματογράφου BAFTA, ως πρόεδρος της διοργάνωσης. Έφτασε χαμογελαστός στο κόκκινο χαλί της τελετής, φορώντας ένα μπλε βελούδινο σακάκι. Φέτος όμως, δεν είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει μετά από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του όμως με ορισμένους ηθοποιούς, ο πρίγκιπας έκανε μία γκάφα. Συγκεκριμένα, συνομιλώντας στην ηθοποιό Μία ΜακΚένα Μπρους, η οποία πρωταγωνιστούσε στο δράμα «How to Have Sex» και κέρδισε βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της, της είπε ότι η ταινία έδειχνε «πολύ διασκεδαστική», παρόλο που δεν την είχε δει. «Δεν έχω δει ακόμα την ταινία σας – νομίζω ότι φάνηκε να διασκεδάζατε πολύ σε όλη τη διάρκεια» είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Στην ταινία όμως, η 26χρονη ηθοποιός υποδύεται την Τάρα, μια παρθένα που πηγαίνει διακοπές με φίλους στα Μάλια, όπου βιάζεται από έναν τουρίστα.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι ελπίζει η ταινία να βελτιώσει τη «συζήτηση που κάνουμε στην κοινωνία γύρω από τη συναίνεση» και να «βοηθήσει τους ανθρώπους να μιλήσουν για καταστάσεις που έχουν περάσει».

Μόλις η ΜακΚένα τον παρότρυνε να δει το «How to Have Sex», εκείνος απάντησε: «Έχω πολλές ταινίες να παρακολουθήσω. Συνήθως μέχρι την τελετή απονομής των βραβείων, έχω δει αρκετές από αυτές. Αλλά φέτος, δεν έχω προλάβει να δω τόσες πολλές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό