33.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Τι είπε ο Χρήστος Μπαφές για τα εισιτήρια του Final Four

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Final Four της Euroleague. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών μέσα στη σεζόν, οι Πειραιώτες πέτυχαν τον μεγάλο τους στόχο και θέλουν στο Βερολίνο να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν τις δύο προηγούμενες φορές. Να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο Χρήστος Μπαφές μίλησε στο Κανάλι 1 του Πειραιά και αναφέρθηκε και στη ζήτηση που υπάρχει για τα εισιτήρια, ενώ τόνισε ότι θα υπάρχουν πάρα πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού στη γερμανική πρωτεύουσα.

-Έχει σπάσει το τηλέφωνο σου από τις κλήσεις αυτές τις ημέρες; «Όχι γιατί ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι δεν πρόκειται να βρουν από εμένα ούτε ένα εισιτήριο και πραγματικά είναι το πρώτο Final Four στα εννιά που έχω πάει, που μάλιστα στα προηγούμενα έβρισκα ακόμη και 40 εισιτήρια, εφέτος δεν βρήκα ούτε ένα. Ήξερα τις δυσκολίες από πριν, έχουμε στεναχωρήσει πολλούς κυρίως άγνωστους γιατί οι κοντινοί μας καταλαβαίνουν και βλέπουν την πίεση που υπάρχει, έφυγα εχθές με τον Νίκο Λεπενιώτη από το ΣΕΦ στις 11 και μισή το βράδυ από τις 9 το πρωί, προσπαθώντας να βοηθήσουμε έστω και έναν που ήθελε να είναι εκεί, το πρέπει όμως είναι κάτι σχετικό γιατί όλοι θεωρούν και καλά κάνουν ότι πρέπει να είναι εκεί. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται και το λέω κυριολεκτικά».

-Το κλίμα στην ομάδα τις τελευταίες ώρες πριν την αναχώρηση: «Έγινε κανονικά η χθεσινή προπόνηση με όλους τους παίκτες παρόντες και έτοιμους, ο καθένας αυτή την εβδομάδα πρέπει να είναι εκεί από το δικό του πόστο για να είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αυτός είναι και ο μαέστρος μας, εμείς πάμε χωρίς κανένα άγχος, είναι το τρίτο συνεχόμενο Final Four, φυσικά και πάμε για να σηκώσουμε το τρόπαιο, έχουμε εμπειρία, είναι δύο παιχνίδια ναι μεν η Ρεάλ με την παρουσία της όλη αυτή την σεζόν έχει δείξει ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός με την παρουσία του τα τελευταία τρία χρόνια έχει αποδείξει ότι κοιτάει όλους τους αντιπάλους στα μάτια δεν φοβάται κανέναν και θεωρούμε ότι αν παίξουμε το παιχνίδι μας, φυσικά και θα μπορούμε να είμαστε εμείς στον τελικό διεκδικώντας την κατάκτηση του τροπαίου».

-Για την γλώσσα του σώματος των παικτών που δείχνουν πιο απελευθερωμένοι: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, ούτε είχαμε άγχος, πέρυσι για παράδειγμα η αίσθηση που είχαμε ήταν ότι μπαίναμε σε οποιοδήποτε γήπεδο και δεν υπήρχε καμία σκέψη ήττας, αυτός ήταν ο τρόπος που έπαιζε η ομάδα. Το πρόβλημα εφέτος ήταν οι τραυματισμοί, δεν ξέραμε τι θα μας ξημερώσει, δεν το λέμε ως παράπονο γιατί για μία διετία ήταν όλα τέλεια, εφέτος έπεσαν όλοι μαζεμένοι σε παίκτες κλειδιά διαφορετικών θέσεων με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να βρει την χημεία της μέσα στο γήπεδο. Στο κρίσιμο σημείο όμως οι πρόεδροι έκαναν για ακόμη μία φορά την υπέρβαση όπως τόσα χρόνια, έχοντας ξοδέψει εκατομμύρια χρημάτων και ωρών, βοήθησαν και πάλι την ομάδα όπως τους υπέδειξε ο κόουτς και έτσι βρισκόμαστε ξανά σε αυτό το μεγάλο ραντεβού για ένατη φορά τα τελευταία 15 χρόνια».

-Τι συνέβη εφέτος με την μείωση των εισιτηρίων στις ομάδες από περίπου 800 στα 540; «Δεν ήταν 800 είναι λάθος αυτό που έχει κυκλοφορήσει και πέρυσι τα ίδια εισιτήρια πήραμε περίπου, η διαφορά είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια οι ομάδες που βρέθηκαν εκεί για παράδειγμα στο Κάουνας που ήταν μακριά, δεν είχαν τόσο κόσμο μαζί τους. Εφέτος βρέθηκαν ομάδες οι οποίες παραδοσιακά μαζεύουν κόσμο, ωστόσο υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες φίλαθλοι που έχουν αγοράσει εισιτήρια και θα βρίσκονται στο Βερολίνο πριν τις προκρίσεις».

-Αν υπάρχει εικόνα για τον αριθμό των φίλων του Ολυμπιακού που θα βρίσκονται στην Uber Arena: «Δεν έχουμε ακριβή εικόνα, αύριο θα γνωρίζουμε, αλλά θα είναι πάρα πολλοί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό