16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ στους παίκτες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
27.03.2024 | 19:35

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / – ( / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας των playoffs και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις στο Ρέντη φρόντισε να τους βάλει αμέσως στους ρυθμούς του ντέρμπι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή (31/3, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24).

Ο Βάσκος τεχνικός αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές την Τρίτη (26/3) μετά το διήμερο ρεπό λέγοντας “ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε χρόνο με τις οικογένειές σας”, πέρασε στο παρασύνθημα: “Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο πρόγραμμα και από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να τα καταφέρουμε.

Θα περιμένουμε και τους υπόλοιπους παίκτες και μετά θα σας δείξω βίντεο για τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ και τι πρέπει να κάνουμε. Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, με καλούς παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Πέρα από τον Ζέλσον Μαρτίνς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ τέθηκαν ο Γιόβετιτς και ο Καμπράλ, ενώ την Πέμπτη (28/3) θα ενσωματωθούν κανονικά στις προπονήσεις και οι τελευταίοι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Έτσι, ο Βάσκος τεχνικός θα πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα μετά την προπόνηση της Παρασκευής (29/3) και ίσως να περιμένει και εκείνη του Σαββάτου (30/3).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό