18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τι είπε για τη Νομική και την μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha. Αυτοπροσδιοριζόμενος ως «ανένταχτος αριστερός» αποκάλυψε πως δέχθηκε την πρόταση να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ενώ για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε πως είναι ένας «αποφασισμένος και καθαρός άνθρωπος». 

Η συνέλευση στη Νομική για τις καταλήψεις 

Για τη «σκόνη» που σήκωσε η παρουσία του στη συνέλευση της Νομικής για τις καταλήψεις, ο Νίκος Παππάς είπε στη Ναταλία Γερμανού πως δεν τελείωσε τη σχολή γιατί αφοσιώθηκε στον αθλητισμό και ειδικότερα στον πρωταθλητισμό. 

«Γράφτηκα στη σχολή φέτος γιατί θέλω να τελειώσω, δηλαδή προσωπικά δε με συμφέρουν οι καταλήψεις αλλά δε μπορώ να σιωπήσω μπροστά σε ένα τέτοιο νομοσχέδιο» είπε ο Νίκος Παππάς αφήνοντας αιχμές για τα ρεπορτάζ που έγιναν σχετικά με την παρουσία του στη συνέλευση. 

«Μπορεί να μην κατάφερα να σπουδάσω αλλά κατάφερα να σπουδάσω τα αδέρφια μου, να πάρω ένα σπίτι στην οικογένειά μου στην Αθήνα για να είναι κοντά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τελείωσα τη Νομικών. Και δέκα ζωές να είχα ακόμα, αυτό θα έκανα» είπε, μεταξύ άλλων. 

 H μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή 

Για την κίνησή του να πετάξει μπάλα στο κεφάλι διαιτητή στη διάρκεια αγώνα μπάσκετ, αφού είπε πως δεν πρόκειται για «όμορφη κίνηση», πρόσθεσε πως στη διάρκεια ενός αγώνα δεν υπάρχει… νομικό πλαίσιο γιατί παίζεις με 200 σφυγμούς. 

«Έγινε ποτέ θέμα όταν ο Διαμαντίδης έφτυσε τον Τεόντοσιτς; Όταν ο Πρίντεζης γρονθοκόπησε στη διάρκεια αγώνα; Όταν ο Γκάλης πλακώθηκε με τον Πρέλεβιτς;» είπε ο Νίκος Παππάς και συγκινημένος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με ένα παιδί και την οικογένειά του, το οποίο αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. 

«Να τα βράσω και τα κύπελλα, και τα πτυχία και τα Χάρβαρντ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα από το να σου εκφράζει κάποιος την αγάπη του γιατί το πρόσφερες αγάπη» είπε. 

«Έγινε θέμα όταν ο Πρίντεζης γρονθοκόπησε;»

Για το περιστατικό που πέταξε μπάλα στο κεφάλι ενός διαιτητή είπε: «μιλάμε για έναν αγώνα μεταξύ φίλων και γνωστών, που πληρώνουν οι ίδιοι τους διαιτητές. Οι διαιτητές είναι φίλοι, οι παίκτες γνωστοί. Σίγουρα είναι μία κίνηση που δεν είναι όμορφη. Όταν έχεις παίξει σε πρωταθλητισμό και έχεις μάθει με 200 σφυγμούς, δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο την ώρα του αγώνα, δεν σημαίνει ότι αν σου κάνω σκληρό φάουλ θα με πας για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Έγινε ποτέ θέμα στις ειδήσεις όταν ο Διαμαντίδης έβρισε τον Τεόντοσιτς; Όταν ο Πρίντεζης γρονθοκόπησε μέσα σε αγώνα; Όταν ο Γκάλης πλακώθηκε με τον Πρέλεβιτς; Όταν ο Μπατίστ πάτησε το κεφάλι εντός αντιπάλου; Δεν εργαλειοποιήθηκαν. Τους ενοχλεί ότι υπάρχω, κινούμαι και πάω ενάντια στο σύστημά τους. Δεν με ενοχλεί, απλά είναι υποκριτικό να στέκονται μόνο σε αυτό και να επηρεάσουν την κοινή γνώμη με βλακείες», δήλωσε. 

«Εγώ σε όλη τη διαδρομή δεν είμαι περήφανος για τα μετάλλια, τους τίτλους και τα λεφτά που μπορεί να έβγαλα. Το μεγαλύτερό μου κατόρθωμα είναι να με παίρνει πρώτος στα γενέθλιά μου ο φίλος μου ο Γιαννάκης από την Κομοτηνή που τον γνώρισα πιτσιρικά στο Ελπίδα με τη μάνα του να κλαίει, χωρίς μαλλιά σε ένα καροτσάκι. Να μου λέει η μάνα ότι θα χαθεί το παιδί. Και μετά από 10 χρόνια να με παίρνει ενώ πίνει το ποτό του με τα ωραία του μαλλιά, τα ωραία ρούχα και την κοπελιά του και να μου λέει “σε ευχαριστώ, σε αγαπώ, χρόνια πολλά”» είπε εμφανώς συγκινημένος, προσπαθώντας να κρύψει τον λυγμό του, ο Νίκος Παππάς. 

«Υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα από το να σου εκφράζει κάποιος την αγάπη του γιατί του έδωσες αγάπη; Να τα βράσω τα πτυχία της Νομικής, τα κύπελλα και τα Χάρβαρντ. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα!», συνέχισε. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό