26.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τι δήλωσε ο Νούνιες για τις φωτογραφίες που διέγραψε με την Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Λευκός «καπνός» βγήκε στην υπόθεση Ντάργουιν Νούνιες, καθώς η κίνησή του να διαγράψει από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τις φωτογραφίες που αγωνίζεται με την φανέλα της Λίβερπουλ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Μέρσισαϊντ. Κάποιοι είπανε πως έχει τσακωθεί με τον πρώην προπονητή της ομάδας, τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ άλλοι κάνανε λόγω πως δεν θέλει να βρίσκεται πια στην Αγγλία. 

Ο Ουρουγουανός φορ, σε πρόσφατες δηλώσεις σε Μέσο της χώρας του, μίλησε για τον λόγο που έκανε αυτή την κίνηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νούνιες:«Από τη στιγμή που ξεκινάς να παίζεις και μέχρι να αποσυρθείς, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σε κριτικάρει. Πριν, το έβλεπα πολύ και αυτό με επηρέαζε. ‘Όποιος λέει ότι αυτά τα αρνητικά σχόλια δεν τον επηρεάζουν, λέει ψέματα, αυτά τα αρνητικά σχόλια που απευθύνονται σε σένα πάντα θα σε επηρεάζουν”.

“Μου λένε τα πάντα, αλλά αγνοώ αυτά τα σχόλια γιατί δεν μου είναι χρήσιμα. Δεν κοιτάζω ποτέ τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τουλάχιστον τώρα δεν κοιτάζω τίποτα, ούτε καν τα καλά. Αν ένα παιχνίδι πάει άσχημα για μένα, βασίζομαι στην οικογένειά μου».

«Όταν τα πράγματα πάνε άσχημα για μένα, θυμώνω, αλλά προσπαθώ να γελάω με την οικογένειά μου και να μην δείχνω στον γιο μου τον θυμό που έχω». 

Πλέον, με την έλευση του Άρνε Σλοτ, θα πρέπει να αποδείξει πως δεν είναι… τυχαία παίκτης της Λίβερπουλ, αλλά θα είναι αυτός που θα πρωταγωνιστήσει στην μετά-Κλοπ εποχή. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό