23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τι γίνεται στο Οικονομικό Επιμελητήριο (ΟΕΕ);;;

Ειδήσεις Ελλάδα

www.dpko.gr

Τι συμβαίνει με την ΠΔΣΟ (ΠΑΣΟΚ) και τη ΔΗΚΙΟ (ΝΔ); Τι μαγειρεύουν;Έχουν σχέδια κουκουλώματος των αυθαιρεσιών που έχουν προηγηθεί κατά τη συγκρότηση και υποβολή των ψηφοδελτίων;;; Θα το φτάσουν στον πάτο;

Οι “φωστήρες” της ΠΔΣΟ (ΠΑΣΟΚ) με συνταγή του παλιού “καλού” ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ενόψει των εκλογών του ΟΕΕ στις 10 Δεκέμβρη, στα μισά σχεδόν Περιφερειακά Τμήματα (ΠΤ), δύο ακόμα και τρεις συνδυασμούς προκειμένου να εγκλωβίσουν τις ψήφους των οικονομολόγων, ώστε να ελέγξουν τα όργανα των ΠΤ του ΟΕΕ. Δεν τους έφταναν οι δέκα υποψήφιοι (βάσει του θεσμικού πλαισίου) και έφτιαξαν και άλλα ψηφοδέλτια δήθεν τάχα άλλων συνδυασμών χρησιμοποιώντας στην πλειοψηφία των περιπτώσεων την ίδια επωνυμία συνδυασμού με άλλη γεωγραφική ένδειξη (πχ. Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Α’ Θεσσαλονίκης, Β’ Θεσσαλονίκης, κτλ) και ορίζοντας όμως τον ίδιο γενικό εκπρόσωπο, που όλως τυχαίως είναι ο απερχόμενος γενικός γραμματέας της Κεντρικής Διοίκησης του ΟΕΕ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ!

Θα στηρίξουν αυτές τις πρακτικές και η ΔΗΚΙΟ (ΝΔ) και η ΠΟΕ (ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ);

Δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα και γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του ΟΕΕ, το οποίο κατά τα άλλα επικαλούνται με μεγάλη ευκολία;

Καταγγέλλουμε σε όλους τους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους οικονομολόγους κάθε απαράδεκτη πρακτική που σκοπό θα έχει να εγκλωβίσει συνειδήσεις, να κλέψει έδρες και τελικά να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην περάσουν τέτοιου είδους απαράδεκτες μεθοδεύσεις.

Καλούμε τους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους οικονομολόγους να βγάλουν συμπεράσματα και από αυτές τις ενέργειες των παρατάξεων που διοικούν στο ΟΕΕ.

Στις προσεχείς εκλογές καταδικάζουμε με την ψήφο μας, στους εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στο ΟΕΕ, που είναι συνεταιράκια στη διοίκηση του Επιμελητηρίου και στην προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Στις 10 Δεκέμβρη ψηφίζουμε με κριτήριο τις δικές μας ανάγκες, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, ενισχύοντας αποφασιστικά την Πανεπιστημονική!

7.11.2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό