20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι έχει ο Πούτιν και «χορεύει»; (βίντεο)

Ειδήσεις Ελλάδα

Xρόνια κυκλοφορούν φήμες για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, κάτι που βεβαίως είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί, αν και πολλοί ειδικοί και ακόμη και πρώην μέλη του κύκλου του έχουν κάνει λόγο κατά καιρούς για νευρολογικά προβλήματα, για αρχικά στάδια Πάρκινσον, ακόμη και για καρκίνο.

Οι φήμες φουντώνουν όταν εξαφανίζεται επί μέρες, κάθε φορά εν μέσω ισχυρισμών ότι υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Τελευταία ο Ρώσος πρόεδρος εμφανίζεται συχνά σα να μην έχει τον πλήρη έλεγχο των άκρων του.

Τους τελευταίους μήνες, εθεάθη να κατεβαίνει από το αεροπλάνο στο Ιράν με το χέρι του να δείχνει αγκυλωμένο, ενώ  κατά την συνάντησή του με τον Λουκασένκο στην Λευκορωσία, έμοιαζε σα να υποφέρει από το σύνδρομο του «ανήσυχου ποδιού», στριφογυρίζοντας συνεχώς το πέλμα του.

Και χθες, κατά την συνάντησή με αριστούχους μαθητές στο Καλίνινγκραντ, η εικόνα που παρουσίασε ο ηγέτης του Κρεμλίνου, αναζωπύρωσε τις φήμες.

Όπως γράφει η Daily Mail, απαίτησε όλοι οι μαθητές που μετείχαν στην συνάντηση να περάσουν καραντίνα δυο εβδομάδων   για τον κορωνοϊό προκειμένου να παραβρίσκονται στην αίθουσα μαζί του.

Στην αίθουσα, πριν καθίσει πιάνει σφιχτά την  καρέκλα για υποστήριξημ και με τα πόδια του να κινούνται ανεξέλεγκτα -σα να χορεύει –  απευθύνεται στα παιδιά σε μια μακροσκελή ομιλία προπαγάνδας με επίκεντρο το “δίκαιο” της Ρωσίας στον πόλεμό της κατά της Ουκρανίας.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και το σχετικό βίντεο της Daily Mail

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό