19.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση για την αιτία θανάτου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την Κυριακή την πρώτη του αναφορά για την αιτία θανάτου του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο, χαρακτηρίζοντάς την ως «αναβληθείσα» δηλαδή απροσδιόριστη.

Την Κυριακή, το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι η νεκροψία έχει ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα εκκρεμούν τοξικολογική έκθεση, η οποία μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατά τη στιγμή της νεκροψίας, θα εκδοθεί αναβολή πιστοποιητικού έως ότου ολοκληρωθούν πρόσθετες μελέτες», σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται  ο ιατροδικαστής χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα» για τον θάνατο του Πέρι, ενώ οι αρχές φαίνεται να εξετάζουν τα συνταγογραφούμενα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. «Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφερε το αμερικανικό μέσο.

Η ΧΑΠ, αναφέρεται στις ασθένειες που προκαλούν απόφραξη της ροής του αέρα και προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή. Η ασθένεια προκαλείται συχνά από το κάπνισμα και μπορεί να προκαλέσει εμφύσημα ή χρόνια βρογχίτιδα. Ο Πέρι παραδέχτηκε στο παρελθόν ότι ήταν καπνιστής σε όλη του τη ζωή, ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστό αν έπασχε από ΧΑΠ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό