16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την άσεμνη χειρονομία

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε… «μπλεξίματα» μπήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την άσεμνη χειρονομία που έκανε στους φιλάθλους της Αλ Σαμπάμπ, στη νίκη της Αλ Νασρ (3-2) όταν και σκόραρε με πέναλτι (21′). Οι οπαδοί των γηπεδούχων τραγουδούσαν, εν χορώ, το όνομα του Λιονέλ Μέσι, σε μία προσπάθεια να πικάρουν τον Πορτογάλο σταρ.

Θέλοντας να απαντήσει μετά και την νίκη που πήρε μέσα στην έδρα τους, ο σταρ της Αλ Νασρ προέβη σε μια άσεμνη χειρονομία, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα και η ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας τον τιμώρησε με μία αγωνιστική εκτός δράσης. Έτσι, ο 39χρονος, θα χάσει τον αγώνα με την Αλ Χαζμ την Πέμπτη (29/02), αλλά θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Αλ Αΐν στο Champions League Ασίας (04/03). Ο ίδιος αναφέρθηκε στο σκηνικό λέγοντας:  «Σέβομαι όλους τους συλλόγους και η κίνηση αυτή εκφράζει τη δύναμη και τη νίκη. Δεν είναι ντροπή και στην Ευρώπη είμαστε συνηθισμένοι σε αυτή την κίνηση».

Αυτό το σκηνικό δεν είναι πρωτόγνωρο. Κάθε φορά που αγωνίζεται ο CR7, παρατηρούνται παρόμοια σκηνικά. Μετά την ήττα στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Αλ Χιλάλ (08/02, 2-0), για τον τελικό του Riyadh Cup, ένας φίλαθλος από την κερκίδα του πέταξε ένα κασκόλ με το λογότυπο του συλλόγου του πάνω, καθώς ο Πορτογάλος κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, με τον ίδο να το τρίβει στα γεννητικά του όργανα και να το επιστρέφει.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό