16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τιμητική εκδήλωση για την Τζόγια Καππάτου διοργανώνει ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων “Ο Αγ. Γεράσιμος” προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, στην τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει για την αείμνηστη Πρόεδρο του συλλόγου, Τζόγια Καππάτου, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 18.00 στην αίθουσα Κ6, στα Παλαιά Σφαγεία (επί της οδού Ακτής Δυμαίων).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αναφορά στο έργο της, απονομή μεταθανάτιας τιμητικής διάκρισης και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Χορευτικό Τμήμα, το Θεατρικό Τμήμα και την χορωδία του Συλλόγου των Κεφαλλήνων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η παρουσία σας θα τιμήσει την μνήμη της και θα είναι φόρος τιμής στον αγώνα που κατέβαλε ως Πρόεδρος επί εικοσαετία, για την πρόοδο και την ευημερία του Συλλόγου μας.

Η Τζόγια Καππάτου άφησε τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών, την 1η Νοεμβρίου 2023. Υπήρξε μία από τις ηγετικές φυσιογνωμίες του αντιδικτατορικού κινήματος.

Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων που εδρεύει στην οδό Αράτου 39, έχει ιδρυθεί το έτος 1874.

*Την πρόσκληση για την τιμητική εκδήλωση απευθύνουν η αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, Ευρώπη Τσούδη και η γενική γραμματέας Αρίστη Ιγγλέση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό