24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τη Δευτέρα η τιμωρία της Νότιγχαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να μάθει την απόφαση για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει την ερχόμενη Δευτέρα (18/3), σχετικά με την παραβίαση των οικονομικών κανονισμών στην Premier League, τη στιγμή μάλιστα που «καίγεται» να σώσει ό,τι παραπάνω μπορεί για να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία.

Το παιχνίδι, κόντρα στην Λούτον, το Σάββατο (16/3) αναμένεται να πάρει τροπή ζωής ή θανάτου, αφού η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, και για την ερχόμενη αντίπαλό της, που βρίσκεται στην 18η θέση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που «έβγαλε» στο φως η Athletic, η αγγλική ομάδα αναμένει την τελική απόφαση για το αν εντέλει τιμωρηθεί σχετικά με την παραβίαση των οικονομικών κανονισμών από την αγγλική λίγκα, που προϋποθέτει να μην ξοδεύεις παραπάνω χρήματα σε σχέση με τα έσοδά σου, τη στιγμή που οι «κόκκινοι» είχαν οικονομική ζημιά 45,6 εκατομμυρίων λιρών το 2021-22, και τα δύο τελευταία χρόνια, ο σύλλογος ξόδεψε το διπλάσιο ποσό σε μισθούς σε σχέση με τα έσοδα.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρισκόταν πολύ στο όριο του οικονομικού Fair Play όταν ανέβηκε στην Premier League και η επένδυση σε νέους παίκτες συνεχίστηκε στην πρώτη της σεζόν, όταν υπέγραψαν ποδοσφαιριστών με υψηλούς μισθούς, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων όπως ο Τζέσι Λίνγκαρντ, που δεν έπιασαν. Αν ψάχνετε για συλλόγους κοντά στο όριο να τιμωρηθούν, θα ήταν στην κορυφή κατά τη γνώμη μου», χαρακτηριστικά είχε αναφέρει στους Times, νομικός εμπειρογνώμονας, με εμπειρία στις υποθέσεις του Financial Fair Play, Κιράν Μαγκουάιαρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό