20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Την Παρασκευή (29/12) στο ίδρυμα Ωνάση η παρουσίαση του Φατίχ Τερίμ

Ειδήσεις Ελλάδα

H παρουσίαση του Φατίχ Τερίμ στους εκπροσώπους του Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ωνάση στην Εθνική Πινακοθήκη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα παρουσιαστεί την Παρασκευή στις 15:00. 

Ο Τούρκος “Αυτοκράτορας” υπέγραψε για 1,5 χρόνο στο «τριφύλλι» μετά την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνεβιτς από τον πάγκο του, έπειτα από επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Τερίμ θα μιλήσει για τους στόχους του, τον λόγο που ήρθε στον Παναθηναϊκό, στο τι τον οδήγησε σε αυτή του την επιλογή αλλά και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που σίγουρα θα είναι πολλές, με τον ξαφνικό τρόπο που ήρθε στους «πράσινους».

Ο 70χρονος προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ωνάση στην Εθνική Πινακοθήκη, σε έναν χώρο που δεν έχει συνηθιστεί για τέτοια δρώμενα. Είναι φυσικό όμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διαλέγει έναν τέτοιο χώρο για ένα σημαντικό πρόσωπο που έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του.  

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην πρώτη του συνάντηση δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα και δέχθηκε κατευθείαν την πρόταση του  Γιάννη Αλαφούζου για να κάτσει στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού. 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο δεν διήρκησε πάρα πολύ, γιατί η ενέργεια που είχαμε ήταν πολύ δυνατή και δεν χρειάστηκε επομένως. Ο πρόεδρος ήξερε τι ήθελε και με τον πλάνο που μου είπε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κι αποφάσισα κατευθείαν να δεχτώ την πρόταση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό