20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Την Παρασκευή το ντεμπούτο Μέσι και Μπουσκέτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Μπουσκέτς, τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της Ίντερ Μαϊάμι (MLS), θα μπορούσαν να κάνουν το ντεμπούτο τους την Παρασκευή (21/7) απέναντι στην μεξικανική Κρουζ Αζούλ, ανέφερε σήμερα ο προπονητής της βορειοαμερικανικής ομάδας.

«Δεν αποκλείω να τους χρησιμοποιήσω», στη διάρκεια αυτού του τουρνουά που συγκεντρώνει αμερικανικές και μεξικανικές ομάδες, δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός του συλλόγου, Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο στο αθλητικό κανάλι της χώρας του TyC.

«Έχει απομείνει μία προπόνηση, θα μιλήσουμε μαζί τους για να δούμε πώς νιώθουν και μετά θα αποφασίσουμε. Μπορούμε να περιμένουμε να τους δούμε την Παρασκευή, αλλά δεν θέλω να βιαστώ», πρόσθεσε.

Οι δύο πρώην συμπαίκτες της Μπαρτσελόνα μόλις υπέγραψαν συμβόλαιο έως το 2025 με τον σύλλογο του MLS, ενώ ο επτάκις νικητής της Χρυσής Μπάλας παρουσιάστηκε επίσημα τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε μια χολιγουντιανή φιέστα.

Η Ίντερ Μαϊάμι αγωνίζεται εδώ και αρκετές σεζόν στο MLS, όπου τα αποτελέσματά της είναι απογοητευτικά. Την εφετινή περίοδο παραμένει χωρίς νίκη σε 11 αγώνες και με 18 βαθμούς είναι τελευταία (29η) στην κατάταξη, ενώ το περασμένο Σάββατο κατέγραψε τη 14η ήττα σε 22 αγώνες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό