17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Την θέση του… Γαβαθιώτη βλέπει ο Λάζαρος ως παλαίμαχος

Ειδήσεις Ελλάδα

«Γιατί έπρεπε να πάρει τηλέφωνο ο κύριος Μελισσανίδης για να επιστρέψω στην Εθνική;

Γιατί κόπηκα από την Εθνική ως παίκτης του Ολυμπιακού»;

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στην σημερινή του συνέντευξη στο Sdna  μας αιφνιδίασε αφού για να πει κάτι όπως το έχει στο μυαλό του και θέλει να το πει στην κάμερα καταεξευτιλίζει ακόμα και τα ίδια του τα επιτεύγματα του. Που πράγματι την περίοδο που βρισκόταν στην ΑΕΚ ήταν ξεχωριστά. Αυτά τα επιτεύγματα, λοιπόν, τον έφεραν στην Εθνική και όχι τα… τηλέφωνα όπως λέει ο ίδιος!

Άλλωστε, αποτελούσε μέλος της Εθνικής και το 2016. Τον Ιούνιο του 2016 παρά την κακή σεζόν στην Ιταλία κλήθηκε κανονικά στην Εθνική στα δύο φιλικά παιχνίδια. Πριν δηλαδή φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ αφού στην Ενωση υπέγραψε τον Αύγουστο.

Πότε επέστρεψε, από εκεί και πέρα, στην γαλανόλευκη; Όταν βρισκόταν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση που είχε υπάρξει ποτέ στη ζωή του με την… ανάσταση του. Δηλαδή 29 Σεπτεμβρίου του 2017 για τα παιχνίδια με Κύπρο και Γιβραλτάρ! Έπαιξε ακολούθως σε άλλα δύο παιχνίδια με Κροατία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και στα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο… Ολη τη σεζόν 2016-2017 δεν είχε κληθεί στην Εθνική ως παίκτης της ΑΕΚ. Προφανώς είχε χαλάσει το τηλέφωνο του Μελισσανίδη.

Έξι μήνες πριν την αποχώρηση του από την ΑΕΚ 25-12-2017, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που όπως λέει ο ίδιος έπαιζε με… τηλέφωνο στην Εθνική, τα βάζει με τον Σκίμπε λέγοντας πως τον αδίκησε!

“Νομίζω ότι αδικήθηκα, ναι. Σε κάποιες προηγούμενες κλήσεις θα μπορούσα να είμαι. Βέβαια η στήριξη που είχα από τον κόσμο αλλά και τους δημοσιογράφους ήταν σημαντική για μένα. Είδα να γράφεται ότι έπρεπε να με έχουν καλέσει νωρίτερα και τους ευχαριστώ”, έλεγε τότε.

Και όλα αυτά, όντας παίκτης της ΑΕΚ…

Το καλύτερο βέβαια είναι το δεύτερο σκέλος. Το δεύτερο ψέμα! 

«Γιατί κόπηκα από την Εθνική ως παίκτης του Ολυμπιακού»; Αναρωτήθηκε…

Και η αλήθεια είναι πως δεν κόπηκε ποτέ από την Εθνική. Διότι και το 2018 αποτελούσε κανονικά μέλος της!

Στις 15 Μαΐου δεν είναι στο ματς με την Σαουδική Αραβία λόγω τραυματισμού αλλά από εκεί και πέρα βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις. Είναι στον πάγκο με την Εσθονία για το Νάσιονς Λιγκ και παίζει τρία παιχνίδια για την ίδια διοργάνωση, δύο με την Ουγγαρία και ένα με την Φινλανδία! Ως παίκτης του Ολυμπιακού! Για να μην ξεχνιόμαστε! Οταν τραυματίστηκε και έμεινε έξω εφτά μήνες δεν κλήθηκε. Προφανώς με… δάκτυλο Μελισσανίδη. Κι όταν όπως ο ίδιος παραδέχτηκε λίγο νωρίτερα στη συνέντευξη του επέστρεψε,  τραυματίστηκε ξανά και μετά ο Μάρτινς δεν τον έβλεπε και δεν έπαιζε ποτέ στον Ολυμπιακό απόλυτα φυσιολογικά δεν κλήθηκε και στην Εθνική.

Επομένως το παραμύθι του Λάζαρου δεν είχε δράκο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεπερνώντας τον αειθαλή αρθρογράφο Μανώλη Γαβαθιώτη σίγουρα θα μπορούσε να βάλει υποψηφιότητα τώρα στο τέλος της καριέρας του για το gavros.gr.

 

44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της Novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+)*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό