24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Την εξευτέλισε και τώρα θα την αναλάβει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπαρτσελόνα «ψάχνεται» για προπονητή μετά την ανακοίνωση πως ο Τσάβι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Οι μέρες του Ισπανού τεχνικού ως προπονητής των «Μπλαουγκράνα» φτάνουν στο τέλος τους καθώς θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται στην αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του και έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα ονόματα για την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται πιο «ηχηρά » είναι ο Χάνσι Φλικ. Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό πως μετά από αίτημα του ίδιου του Γερμανού τεχνικού ο ατζέντης του είχε βρεθεί στη Βαρκελώνη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα.

Νέα δημοσιεύματα ήρθαν να βάλουν «φωτιά» στη σύνδεση του 58χρονου με τους «Μπλαουγκράνα» καθώς φαίνεται να συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντέκο. Μάλιστα ο Φλικ έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για σπίτι στην Καταλανική πρωτεύουσα, ενώ κάνει και μαθήματα πάνω στην εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας.

Αφού τα πήρε… όλα με την Μπάγερν ο Γερμανός κάθισε για ένα διάστημα στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του από όπου αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη καθώς κρίθηκε ανεπαρκής. Από τότε βρίσκεται προς αναζήτηση ομάδας και δείχνει απόλυτα φυσιολογικό να του αρέσει η κίνηση σε έναν σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα.

Η τελευταία φορά που ο δρόμος του είχε διασταυρωθεί με αυτόν των Καταλανών δεν ήταν ιδιαίτερα… χαρμόσυνος για τους δεύτερους. Στις 14 Αυγούστου 2020 οι Βαυαροί με τον Φλικ στο «τιμόνι» εξευτέλισαν τους αντιπάλους τους σκοράροντας οκτώ φορές και ήταν αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. Στη συνέχεια απέκλεισαν τη Λυών και επικράτησαν επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό για να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό