20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Την άρση της αποχής θα προτείνει η συντονιστική επιτροπή των προέδρων

Ειδήσεις Ελλάδα

Tην άρση της απόφασης για αποχή από τα καθήκοντά τους αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει προς τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και τις Γενικές Συνελεύσεις των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Χαρακτηρίζοντας «ικανοποιητικές» τις εξελίξεις μετά την συνάντηση που είχαν με τους υπουργούς δικαιοσύνης και  Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η Συντονιστική επιτροπή αναφέρει:

Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε σε απαρτία την 18/11/2023 και αποφάσισε τα εξής:

«Θεωρεί ικανοποιητικές τις εξελίξεις μετά τις γενόμενες συναντήσεις στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θα παρακολουθήσει στενά την τήρηση των συμφωνηθέντων, όπως αυτά αναγράφονται στο από 17/11/2023 κοινό Δελτίο Τύπου Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δικαιοσύνης.

Μετά την αποτίμηση της διαμορφωθείσας κατάστασης αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί προς τα μέλη των Δ.Σ. και τις Γ.Σ. των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων την άρση και μη πραγματοποίηση της αποχής.»

Διαβάστε ακόμη

Συμβολαιογράφοι: «Ναι» σε ψηφιοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης ακινήτων – Τι αλλάζει

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό