20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τζόλης «λαμπρός» οδηγεί την Φορτούνα Ντίσελντορφ στην Bundesliga

Ειδήσεις Ελλάδα

Μα τι κάνει ο Χρήστος Τζόλης στην δεύτερη κατηγορίας της Γερμανίας. Στην 27η αγωνιστική της Bundesliga 2, ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε δις και έφερε τη νίκη στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν και την ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα playoffs ανόδου.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν με τον Μάρλνο Ρίτερ στο 26ο λεπτός, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. ο Τζόλης στο 74′ θα φέρει το ματς στα ίσα και στο 81′ θα το τελειώσει. Προηγήθηκε το τέρμα του Άπελκαμπ (76′).

Μπορεί ο Γκουστάβο Πογέτ να μην τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι με την Γεωργία, αυτός όμως συνεχίζει να δείχνει την κλάση που διαθέτει, παρά το νεαρό της ηλικίας του (22). Είναι η τέταρτη φορά μες στη χρονιά που κααφέρνει να σκοράρει δύο γκολ σε μία αναμέτρηση.

Σε 24 συμμετοχές με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορτφ μετράει 17 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα πάνω απ’ τον Γκλάτζελ του Αμβούργου, που έχει 16, ενώ απομένουν 7 αγωνιστικές, ακόμα, για την λήξη.

Η Φορτούνα ανέβηκε στους 46 βαθμούς και ξεπέρασε, προσωρινά, το Αμβούργο, που αγωνίζεται αύριο (31/03, 14:30) με την Γκρόιτερ Φιρτ, εκτός έδρας. Στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα «δεσπόζουν» οι Σαν Πάουλι (1η με 54β.) και η Χόλσταϊν Κίελ (2η με 52β.). Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στα επόμενα παιχνίδια και μένει να δούμε αν ο 22χρονος καταφέρει να προβιβάσει την ομάδα του Ντίσελντορφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό