20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τζο Μπάιντεν: Με κορωνοϊό η σύζυγός του, Τζιλ – Αρνητικός ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Θετική στον κορωνοϊό βγήκε χθες η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

«Σήμερα το απόγευμα, η Πρώτη Κυρία βρέθηκε θετική στο COVID-19. Προς το παρόν αντιμετωπίζει μόνο ήπια συμπτώματα. Θα παραμείνει στο σπίτι τους στο Ρεχόμποθ Μπιτς του Ντέλαγουερ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ.

Ο 80χρονος Τζο Μπάιντεν έκανε τεστ και μέχρι στιγμής είναι αρνητικός. Αξιωματούχος της κυβέρνησης δήλωσε τη Δευτέρα στο CNN ότι δεν υπάρχουν αλλαγές στα πρωτόκολλα του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊο ή στο πρόγραμμα του προέδρου αυτή τη στιγμή.

Ο Τζο Μπάιντεν κόλλησε κορωνοϊό τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η Πρώτη Κυρία βρέθηκε θετική στον Co-19. Και οι δύο παρουσίασαν αναζωπύρωση λίγο μετά τη θεραπεία με Paxlo.

ΗΠΑ: Αυξήθηκαν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ από τις αρχές του καλοκαιριού υπήρξε μικρή αύξηση των εισαγωγών σε νοσοκομεία λόγω κορωνοϊού, των επισκέψεων σε τμήματα επειγόντων περιστατικών και των θετικών τεστ, αν και όχι τόσο υψηλές όσο τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Συνολικά, υπήρξαν περίπου τέσσερις νέες εισαγωγές σε νοσοκομεία για κάθε 100.000 άτομα σε εθνικό επίπεδο την εβδομάδα που έληξε στις 19 Αυγούστου, γεγονός που θεωρείται χαμηλό, σύμφωνα με τα όρια του CDC.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό