17.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Τζίνα Βογιατζή: Θρήνος στο χώρο του μόντελινγκ – Δείτε τι λέει η Μέγκι Ντρίο [ & pic]

Ειδήσεις Ελλάδα

Τζίνα Βογιατζή: Κοπέλες που συνεργάστηκαν μαζί της μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Τζίνα και δεν μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβησαν.

Τζίνα Βογιατζή: Τη θλίψη στους αγαπημένους της αλλά και στο χώρο το μόντελινγκ σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Τζίνας Βογιατζή στη Θεσσαλονίκη.Η 20χρονη καλλονή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Παλαιόκαστρο, αφού έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Τη σορό του νεαρού μοντέλου εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές.

Κοπέλες που συνεργάστηκαν μαζί της μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Τζίνα και δεν μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβησαν. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η συνάδελφος της Χρύσα Αυταρά αλλά και η Μέγκυ Ντρίο αποκαλύπτοντας πώς η Τζίνα Βογιατζή την είχε συμβουλευτεί για ενδεχόμενη συμμετοχή της στο ριάλιτι GNTM.

Η Τζίνα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από την πλαγιά. Το σκυλάκι της βρέθηκε ζωντανό σε κοντινή απόσταση. Η 20χρονη κοπέλα σπούδαζε οδοντιατρική, ενώ συνεργαζόταν με το πρακτορείο μοντέλων Team Model Managment.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό