18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τζάμι «προσγειώθηκε» στο κεφάλι 17χρονου – Άλλο παιδί κόπηκε στο πόδι

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρ’ ολίγον τραγωδία στη Λάρισα, με έναν ανήλικο μαθητή να γλιτώνει με έναν ελαφρύ τραυματισμό όταν τζάμι αποκολλήθηκε από εγκαταλελειμμένο κτίριο και έπεσε στο κεφάλι του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας paidis.com, ένα αρκετά σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πόλη της Λάρισας, όταν ένα κομμάτι τζάμι, που αποσπάστηκε από εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο… προσγειώθηκε στο κεφάλι ενός 17χρονου μαθητή που περνούσε από το σημείο.

Μάλιστα το κομμάτι του γυαλιού που έσπασε στο έδαφος, έκοψε στο πόδι και ένα συμμαθητή του παιδιού που περπατούσε δίπλα του.

Φωτ.: ipaidis.com

Ο νεαρός που τραυματίστηκε γλύτωσε τα χειρότερα επειδή, όπως λέει η μητέρα του που κατήγγειλε το συμβάν, φορούσε κουκούλα.

Όπως αναφέρει το paidis.com, το παιδί, μετά τον τραυματισμό του, επισκέφθηκε τον οικογενειακό γιατρό ενώ η μητέρα του προχώρησε σε καταγγελία στον δήμο Λαρισαίων, με την πολεοδομία να την ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο κτίριο θα έπρεπε να είχε γκρεμιστεί από καιρό

Η μητέρα που σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, προχωρά από την πλευρά της σε έκκληση προς όλους τους διερχομένους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην σημειωθούν και άλλοι τραυματισμοί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό