21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τετράγωνο Ερμή – ανάδρομου Ποσειδώνα, Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με αυτά που ακούμε θα πρέπει να είμαστε αυτές τις ημέρες όλοι μας γιατί το πλήθος των πληροφοριών, αλλά και η προσπάθεια κάποιοι να μας παραπλανήσουν θα είναι πολύ έντονη. Βασικός υπαίτιος για το  επικοινωνιακό χάος στο οποίο ζούμε είναι ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή  02/07 ο Ερμής (25ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και να φιλτράρουμε με ιδιαίτερη προσοχή της πληροφορίες που μας έρχονται, ενώ είναι πολύ σημαντικό να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες. Παράλληλα, αυτό που θα παρατηρήσουμε εκτός από τις παρανοήσεις που θα υπάρχουν γύρω μας, είναι  ότι θα έχουμε την τάση να λέμε κατά συνθήκη ψέματα ή να δίνουμε  υποσχέσεις, οι οποίες τις εκ των προτέρων ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να τηρήσουμε.

Απλά θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος, να ξεφύγουμε από μια δύσκολη ή πιεστική κατάσταση στην οποία θα μας βάλει ο σύντροφος ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε και με το φιλικό μας περιβάλλον , μέσα από το οποίο είναι πιθανό να βρεθούν άτομα τα οποία θα  προσπαθήσουν να μας εξαπατήσουν ή να μας παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα, η οποία όμως, δεν θα έχει ουσιαστικά καμία σχέση με την πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά, η ψυχραιμία και η υπομονή μας θα δοκιμαστεί από τις διάφορες αναβολές και καθυστερήσεις .

Ο Ερμής, γνωρίζουμε είναι ο πλανήτης ο οποίος σχετίζεται με την αντίληψη μας αλλά και με τις μετακινήσεις μας, έτσι αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες  είναι ότι δεν θα μπορούμε να συγκεντρωθούμε, με αποτέλεσμα το έλλειψη προσοχής και συγκέντρωσης να μας οδηγήσει σε λάθη στην δουλειά μας, τα οποία μπορεί να μας στοιχήσουν, στην απώλεια προσωπικών μας αντικείμενων, αλλά και σε μερικά μικρό ατυχήματα κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να παρασύρει σε  κατά συνθήκη ψέματα στην προσπάθεια τους να  ξεγλιστρήσουν από μια δύσκολη για αυτούς κατάσταση. Ενώ από την άλλη πλευρά καλό θα είναι να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα από αυτά που ακούνε γιατί το πιθανότερο είναι οι πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια τους να είναι παραπλανητικές. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα πράγματα τους, γιατί θα έχουν την τάση να είναι αφηρημένοι με αποτέλεσμα να τα χάσουν  ή τους  κλέψουν, αλλά και κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόος) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι τους και να είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί με  οικονομικές προτάσεις, οι οποίες φαίνονται ιδιαίτερα κερδοφόρες. Παράλληλα θα πρέπει να προσέχουν και ορισμένους φίλους τους οι οποίοι είναι πιθανό να προσπαθήσουν να τους εκμεταλλευτούν οικονομικά.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς , απαιτεί να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και να μην βιαστούν να απαντήσουν θετικά σε μια επαγγελματική πρόταση, γιατί το πιθανότερο είναι να μελλοντικά να απογοητευτούν. Από την άλλη πλευρά, και οι ίδιοι είναι πιθανό να προσπαθήσουν να καλύψουν τις αδυναμίες τους και να προβάλλουν μια ιδανική εικόνα για τον εαυτό τους.  Επίσης, αυτές τις ημέρες θα είστε αφηρημένοι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό