25.2 C
Athens
Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2024

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ερωτικές ψευδαισθήσεις …

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο παιχνίδι του έρωτα όλοι είμαστε ίσοι και όλοι, ακόμα και ο πιο έξυπνος ή ο πιο ισχυρός άνθρωπος, μπορεί να γίνει ευάλωτος και να εξαπατηθεί . Στις 04/05 η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (26ο 50’), μια όψη που θολώνει την κρίση μας, μπορεί να μας παρασύρει σε ψέματα  και αυταπάτες, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να μας κάνει να δούμε την ερωτική μας ζωή ή τις συνεργασίες μας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες, το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα το ίδιο,  η απογοήτευση.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, όπως αναφέραμε και παραπάνω, η  σύγχυση που θα προκύψει στην  ερωτική μας ζωή και την σχέση μας με τον σύντροφο μας, θα μας παρασύρει σε ένα ροζ σύννεφο το οποίο δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς όλα θα φαίνονται πιο όμορφα από ότι πραγματικά είναι. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας, καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, όχι μόνο γιατί διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή, με τις επαγγελματικές προτάσεις που θα  προκύψουν  αυτές τις ημέρες, γιατί το πιθανότερο είναι να αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός.

Από την άλλη πλευρά, επειδή η Αφροδίτη είναι ένας οικονομικός δείκτης,  καλό θα ήταν να αποφύγουμε να προχωρήσουμε σε οικονομικές επενδύσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να μας εξαπατήσουν. Στο παιχνίδι του έρωτα, οι  γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν πολύ έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού, ωστόσο, τα όμορφα και ρομαντικά  λόγια μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε ερωτικές απιστίες.

Αυτή η όψη όμως, είναι ιδανική για τους καλλιτέχνες καθώς μπορεί να τους οδηγήσει σε εμπνευσμένες δημιουργίες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί μετά τα  μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό κατά τη διάρκεια  μιας επαγγελματικής συζήτησης, είτε να δείξουν ένα πρόσωπο το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είτε να δεχθούν μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα έχει πολύ έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα άτομα που θα γνωρίσουν αυτές τις ημέρες, γιατί μια επιπόλαια κρυφή γνωριμία μπορεί να δημιουργήσει αργότερα πολλά προβλήματα στην σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στο τραπέζι των συνομιλιών τους , μια οικονομική πρόταση η οποία μπορεί αρχικά, να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, ωστόσο δεν πρέπει να βιαστούν να απαντήσουν θετικά.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να μην βιαστούν να βγάλουν  συμπεράσματα για τον  ερωτικού τους συντρόφου, όπως και να χτίζουν παλάτια στην άμμο.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να τους δημιουργήσει σύγχυση γύρω από το επαγγελματικό τους μέλλον, είτε γιατί τα πράγματα δεν προχωράνε όπως αυτοί θέλουν, είτε γιατί μπορεί μια επαγγελματική πρόταση να τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες, οι οποίες όμως δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.   Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να μην βιαστούν να κάνουν όνειρα για το μέλλον με τα άτομα που θα γνωρίσουν αυτές τις ημέρες, γιατί το πιθανότερο είναι, να απογοητευτούν όταν ανακαλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό