20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα 17.12.23

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΗΛΙΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ 17.12.23

Το τετράγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα θα ολοκληρωθεί στις 05.33 το πρωί στις 17Δεκεμβρίου και η όψη θα έχει αρχίσει να μας επηρεάζει από την προηγούμενη ημέρα.

Ο Ήλιος που συμβολίζει την ζωτικότητά μας ,την ενέργειά μας αλλά και την προσωπικότητά μας στην συνάντησή του με τον Ποσειδώνα ίσως να ρίξει τις αντοχές μας και ίσως επίσης κάποιοι να έχουμε χαμηλή ενέργεια ,αδυναμία ενώ ίσως να μας δημιουργήσει κάποια δυσκολία ώστε να έχουμε σαφή εικόνα των στόχων μας και των αναγκών μας.Κάποιοι ίσως να είμαστε περισσότερο αφηρημένοι επίσης ή να μην έχουμε και τόσο καλή διάθεση αλλά ακόμη και να ξεχάσουμε κάτι που είχαμε σχεδιάσει.

Ο Ποσειδώνας ίσως να φέρει κάποια διάλυση ή έναν αποσυντονισμό και  ίσως να μην μπορούμε να δούμε αντικειμενικά τα πράγματα ή να μην μπορέσουμε να διακρίνουμε σε κάποιες περιπτώσεις την αλήθεια ενώ κάποιοι να κάνουμε σχέδια που ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να μην είναι εφικτά σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο.

Θα πρέπει να προσεχτούν αποφάσεις σημαντικές για κάποια σχέδιά μας και αυτοί που θα έχουν έντονη την επιρροή αυτής της όψης θα πρέπει να προσέχουν και τυχόν εξαπατήσεις.Κάποιοι  ίσως να πάρουν απογοήτευση από αυτή την όψη,να έχουν έντονους επηρεασμούς  ή να έχουν κάποιο θέμα με τον πατέρα ή κάποιο σημαντικό αντρικό πρόσωπο στη ζωή τους.

Ωστόσο σε μια πιο συμβατή ερμηνεία με την ενέργεια των ημερών  το τετράγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα ίσως να κάνει πιο έντονη την ανάγκη μας  να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα ,να ταξιδέψουμε κυριολεκτικά ή μεταφορικά και να βιώσουμε πιο πνευματικά τις ημέρες αυτές,να έχουμε έντονη την ανάγκη να διασκεδάσουμε και πολλοί ίσως να το κάνουν ,προσέχοντας όμως  ταυτόχρονα να έχουν έλεγχο αποφεύγοντας το αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες.

Επίσης και οι καλλιτέχνες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ή να καλύψουν την τάση της διαφυγής μέσα από την τέχνη ή κάποια έμπνευση που θα έχουν ή να συλλάβουν μια ιδέα.

Γενικότερα όμως στο γήϊνο επίπεδο η όψη θα χρειαστεί μια προσοχή στο να εμπιστευτούμε εύκολα άτομα τα οποία δεν γνωρίζουμε μεγάλο διάστημα και αυτό μπορεί να λειτουργήσει και με νέες γνωριμίες ερωτικές που ίσως γίνουν.Προσέχετε κάποιοι λοιπόν που ίσως να έχετε αρκετό ενθουσιασμό ,κάτι που χαρακτηρίζει τον Ήλιο στον Ταξότη, να μην παρασυρθείτε και να μην εμπλακείτε εύκολα σε σχέσεις και καταστάσεις με άτομα τα οποία δεν θα είναι κατάλληλα για εσάς μόνο και μόνο επειδή θα σας γοητεύσουν αρκετά.

Θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι ,Ιχθείς)του 3ου δεκαημέρου αλλά περισσότερο Τοξότες και Ιχθύες ενώ θα πρέπει να προσεχτεί σε ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας βρίσκεται ο Ήλιος στον Τοξότη για να προφυλαχτούμε περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Μην παραπλανηθείτε από έναν έρωτα,ξεφύγετε από το παρελθόν και κάντε ένα ταξίδι φροντίζοντας να μην ξεχάσετε τα αναγκαία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην εμπιστεύεστε και τόσο υποσχέσεις τρίτων,μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για οικονομικά θέματα και μην δανείσετε σε φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέχετε τις κινήσεις σας στην καριέρα σας,αποφύγετε να εμπιστευτείτε συνεργάτες ή πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεστε και μην ενθουσιαστείτε με νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως πάρετε κάποια απογοήτευση από την εργασία σας ίσως και για θέματα οικονομικά ενώ ίσως να σας προβληματίσει και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ,σύντροφος ή πατέρας

ΛΕΩΝ

Προσέχετε την υγεία σας,φροντίστε να ξεκουραστείτε , και αποφύγετε παράλογα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να έχετε κάποιο θέμα οικογενειακό,ίσως κάποια βλάβη μέσα στο σπίτι,φροντίστε για την ασφάλεια του σπιτιού και κρατήστε μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες και προτάσεις συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

 Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, μην είστε αφηρημένοι στις διαδρομές σας ,την επικοινωνία σας και στην εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε υπερβολές σε έξοδα ,το φαγητό ,την διασκέδαση ενώ ακόμη κι αν πάρετε απογοήτευση από ένα φλερτ είναι σίγουρο ότι εσείς θα την βρείτε την άκρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς που θα επηρεαστείτε έντονα από αυτή την όψη ίσως να νοιώσετε κάπως χαμένοι και κουρασμένοι ενώ ίσως να νοιώσετε και κάποια διάλυση μέσα στην οικογένειά σας.Ίσως να νοιώσετε απογοητευμένοι από κάποια σχέδιά σας,ίσως να νοιώσετε κατάπτωση αλλά καλό θα είναι να προσέχετε και την ασφάλεια του σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι  ίσως να αναπολήσετε το παρελθόν και να νοιώσετε κάπως απομονωμένοι από το περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας ωστόσο εάν εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια θετικά θα βγει στην επιφάνεια ή δημιουργικότητά σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες μυστικές ερωτικές συναντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματικά ή οικονομικά θα είναι τα θέματά σας ίσως για κάποια σχέδιά σας,ίσως με ένα φιλικό πρόσωπο αλλά ακόμη και με το ταίρι σας ή ένα συνεργάτη,Επίσης αποφύγετε να δανείσετε ή να κάνετε έξοδα πέρα από τον προϋπολογισμό σας .

ΙΧΘΕΙΣ

Προσέχετε τις κινήσεις σας σε ένα κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο,αποφύγετε να εμπιστευτείτε ,να πιστέψετε σε υποσχέσεις αλλά και να μην υποσχεθείτε.Επίσης προσοχή και στις νέες γνωριμίες ωστόσο θα είναι αρκετά θεμιτό και ανώδυνο να μείνετε στο σπίτι σας και να βιώσετε την ρομαντική και παραμυθένια ατμόσφαιρα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό