17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τετράγωνο Ήλιου – Δία, Οι υπερβολές δεν ωφελούν ποτέ !!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε την χρονιά, νιώθουμε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας. Ωστόσο, η γραμμή που χωρίζει την αισιοδοξία από την υπερβολή είναι πολύ λεπτή, και αυτό είναι κάτι που θα φανεί πολύ έντονα  στις 22/12, όπου ο Ήλιος λίγες ώρες μετά την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω,   θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον  Δία από το ζώδιο του  Κριού (00ο 07’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία , θα μας είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξουμε τα συναισθήματα και σκέψεις μας, εξαιτίας της υπερβολής που μπορεί να μας παρασύρει ,  ενώ μπορεί να ξεπεράσουμε και τα όρια των άλλων, με αποτέλεσμα να τους δείξουμε ότι δεν σεβόμαστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι για το επαγγελματικό μας, να παρασυρθούμε λόγο γιορτών σε υπερβολικά έξοδα, να παρασυρθούμε σε σχόλια ή να αφήσουμε κουτσομπολιά να επηρεάσουν την κρίση μας.

Από την άλλη πλευρά, ο ενθουσιασμός και η απογοήτευση θα εκφράζονται με  υπερβολικό τρόπο. Ενώ, είτε εξαιτίας της κόπωσης που μπορεί να υπάρχει σε όλους μας, λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και το τέλος της χρονιάς, είναι πιθανό να έχουμε την τάση να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους,  είτε εξαιτίας της υπερβολικής σιγουριάς και αισιοδοξίας που αισθανόμαστε. Επίσης αυτές της ημέρες θα παρατηρήσουμε ότι όλοι μας θέλουμε να βρίσκουμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, χωρίς να κοπιάσουμε.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, αυτές τις ημέρες θα έχουμε την τάση να υπερβάλουμε , και αυτό μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς οι άλλοι δεν θα έχουν πάντα την όρεξη ή την διάθεση να δικαιολογούν τις αντιδράσεις μας.  Και μιας και τα φετινά Χριστούγεννα, μετά από 2 περίπου χρόνια περιορισμών, θα έχουμε την δυνατότητα να βρεθούμε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, καλό είναι να προσέχουμε τα έξοδα μας, γιατί μπορεί να παρασυρθούμε σε αγορές και δώρα τα οποία θα βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ γύρω από το γιορτινό τραπέζι καλό θα ήταν να μην αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί σε διατροφικές  υπερβολές και ατασθαλίες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί την 1η μέρα καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη την γενέθλια χρονιά τους θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είναι προσεχτικοί με την διατροφή τους καθώς φέτος θα έχουν την τάση να πάρουν πιο εύκολα βάρος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Δία από το ζώδιο του Κριού , θα τους κάνει  υπερβολικά σίγουρους στην δουλειά τους  και υπεραισιόδοξους για το μέλλον της καριέρας τους, ενώ αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί και να μην αφήσουν, εξαιτίας της κόπωσης που υπάρχει, τα πάντα στην τύχη τους. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, γιατί μπορεί να είναι η αφορμή να δημιουργηθούν εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις τους με τους συνεργάτες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να αποφύγουν τα μεγάλα λόγια , αλλά και υπερβολικό ενθουσιασμό ή την υπερβολική απογοήτευση, γιατί το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ανεβάσουν τους τόνους και να φέρουν σε θέση άμυνας το ταίρι τους.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να τους παρασύρει σε παρασκηνιακές κινήσεις ή σε κουτσομπολιά στο χώρο της εργασίας τους, με αποτέλεσμα όταν αυτά αποκαλυφθούν να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, από την άλλη πλευρά είναι πιθανό οι ειδήσεις που θα έρθουν στα χέρια σας είτε να σας ενθουσιάσουν είτε να σας απογοητεύσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να διαχειριστείτε τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέχετε την διατροφή σας και να αποφύγετε τις διατροφικές ατασθαλίες των γιορτών.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα μεγεθύνει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία τους για την πορεία των μελλοντικών τους σχεδίων, ενώ είναι πιθανό μια κοινωνική γνωριμία να τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το επαγγελματικό και οικονομικό τους μέλλον.  Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την διαχείριση των οικονομικών τους και να μην παρασυρθούν σε  σε περιττά έξοδα και σπατάλες, που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό του μήνα, στην προσπάθεια τους να κάνουν επίδειξη στους φίλους τους, καθώς επίσης και να μην παρασυρθούν σε συναισθηματικές σπατάλες .

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό