19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τεστάρει λήψεις παιχνιδιών στα Windows

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google ξεκίνησε επίσημα την περίοδο δοκιμών beta για τα παιχνίδια Google Play που εκτελούνται σε Windows. Μέχρι στιγμής, μόνο χρήστες από επιλεγμένες περιοχές μπορούν να δοκιμάσουν την εκτέλεση εφαρμογών Android απευθείας στον υπολογιστή τους.

Παράλληλα, ένα κουμπί “Λήψη στα Windows” εμφανίστηκε στην έκδοση desktop του Google Play για το παιχνίδι Lineage2M στις περισσότερες περιοχές και κάνοντας κλικ σε αυτό γίνεται λήψη ενός εκτελέσιμου αρχείου για Windows.

Κοιτάζοντας το όνομα του αρχείου βλέπουμε ότι χρησιμοποιεί τον Purple emulator, ωστόσο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν η Microsoft θα τον χρησιμοποιήσει για ολόκληρο το project ή αν δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικές περιοχές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό