23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τερματοφύλακα από την… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε περίοδο έντονης μεταγραφικής ενίσχυσης και το ένα όνομα διαδέχεται το… άλλο στη λίστα των παικτών που θέλει να φέρει ο Φατίχ Τερίμ. Μετά την οριστική συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα για να έρθει στο «τριφύλλι», ο σύλλογος έχει ήδη περάσει στην αναζήτηση ενός βασικού τερματοφύλακα, που θα αντικαταστήσει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Οι Ιταλοί έχουν ήδη αναφέρει την περίπτωση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι για «προστάτη» της εστίας, αλλά τα τελευταία ρεπορτάζ από την Τουρκία συνδέουν τους «πράσινους» με έναν πορτιέρε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fotospor», ο Φατίχ Τερίμ εισηγήθηκε για την απόκτηση του Αλτάι Μπαγιντίρ!

Ο 25χρονος αποχώρησε μετά από 5 χρόνια ως κίπερ της Φενερμπαχτσέ και πήγε στους «κόκκινους διαβόλους» έναντι 5 εκατ. ευρώ. Εντούτοις, δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος και θεωρείται πως είναι δυσαρεστημένος με τη διαχείριση του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού τον γνωρίζει καλά και γι’ αυτό έριξε το όνομά του στο «τραπέζι».

Ο Μπαγιντίρ έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2027 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασής του για έναν ακόμη χρόνο. Φυσικά, δεν έχει καταστεί ακόμα σαφές υπό ποιες προϋποθέσεις θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, ωστόσο, με το Euro του 2024 να πλησιάζει και τον ίδιο να θέλει να διεκδικήσει την θέση του βασικού, είναι πιθανό κι εκείνος να ακολουθήσει τον δρόμο του Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό