23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τεράστιες ουρές για τη συναυλία της ποπ σταρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Καθαρά χειμωνιάτικος ο καιρός στην Ιαπωνία με χιόνια να σκεπάζουν αρκετές περιοχές της χώρας. Αυτό όμως δεν φαίνεται να πτοεί τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, οι οποίοι σχηματίζουν τεράστιες ουρές στο Τόκιο για να καταφέρουν να παρακολουθήσουν μία από τις τέσσερις συναυλίες που θα πραγματοποιήσει η Αμερικανίδα ποπ σταρ στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Έτσι, το φαινόμενο «Taylor Swift Mania» έχει χτυπήσει και την Ιαπωνία με χιλιάδες άτομα να προσπαθούν να εξασφαλίσουν θέση στο χωρητικότητας 55.000 θέσεων «Tokyo Dome», ενώ για εισιτήριο… ούτε λόγος, όπως αναφέρει το CNN!

Μάλιστα δεν πρόκειται μόνο για Ιάπωνες θαυμαστές της Αμερικανίδας τραγουδίστριας καθώς άνθρωποι από όλο τον κόσμο υπολογίζουν ζώνες ώρας και «ξεψαχνίζουν» διαδικτυακούς ιχνηλάτες πτήσεων, μόνο και μόνο για να καταφέρουν να βρεθούν σε μία από τις συναυλίες που θα δώσει η Τέιλορ Σουίφτ.

Φωτ.: Reuters

Οι εν λόγω παραστάσεις αποτελούν κομμάτι της περιοδείας «The Eras Tour» και έχουν ξεχωριστή σημασία καθώς είναι οι τελευταίες συναυλίες που θα δώσει η Αμερικανίδα σταρ πριν βρεθεί στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει τον σύντροφό της Travis Kelce στο Super Bowl.

Μάλιστα, το σκέλος της περιοδείας της Τέιλορ Σουίφτ στην Ιαπωνία ξεκινά το βράδυ της Τετάρτης (7/2) και ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου (10/2), με την «Eras Tour» να έχει την προοπτική να γίνει η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών.

Χαρακτηριστικό της… τρέλας που επικρατεί για τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ είναι πως η περιοχή έξω από το «Tokyo Dome» είναι κατάμεστη ώρες πριν ανοίξουν οι πόρτες το βράδυ της Τετάρτης, με χιλιάδες θαυμαστές να συρρέουν «στολισμένοι» με γκλίτερ, τιάρες και κιμονό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «The Eras Tour» ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023 και θα συνεχιστεί μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό