18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τεράστια νίκη του Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Ρουφ επί του Παναθηναϊκού

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής στην 1η κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών έφερε ο Αστέρας Τρίπολης το μεσημέρι του Σαββάτου (13/04) στην Αθήνα.

Η ομάδα της Αρκαδίας πήρε πολύ μεγάλο «διπλό» μέσα στο Ρουφ επί της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού για την 22η «στροφή» του πρωταθλήματος, πιστοποιώντας την ανοδική της πορεία και μειώνοντας την απόσταση στους 10 βαθμούς από τις «πράσινες» στη βαθμολογική κατάταξη.

Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης η Μοσκοφίδου η οποία απείλησε με ένα μακρινό δυνατό σουτ το οποίο δε μπόρεσε να μπλοκάρει με επιτυχία η Γιαννακούλη, βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 51′ οι γηπεδούχες διπλασίασαν τα τέρματά τους παίρνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας με δύο γκολ διαφορά. Η Δρακονάκη με ωραία ενέργεια βρήκε την Μοσκοφίδου η οποία πάτησε περιοχή, τιμώρησε την αμυντική αδράνεια του «τριφυλλιού» και εκτέλεσε και πάλι επιτυχημένα την Γιαννακούλη, πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό της τέρμα και συνολικά το 12ο στην τρέχουσα αγωνιστική περιόδο.

Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει και το έκανε και άμεσα χάρη στο εκπληκτικό σουτ της Κανέλλου, γράφοντας το 1-2 στο 52′. Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος αφού οι γηπεδούχες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την επιστροφή τους και έτσι ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε από την Αθήνα με ένα μεγάλο «διπλό» στις αποσκευές του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό