18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τεράστια έκρηξη σε σπίτι στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ εν μέσω αστυνομικής έρευνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια μεγάλη έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στο Άρλινγκτον στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, την ώρα που οι αστυνομικές αρχές προσπαθούσαν να εκτελέσουν ένταλμα έρευνας για έναν άντρα που πυροβολούσε με όπλο φωτοβολίδων.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το NBC News, οι τοπικές αρχές είχαν ενημερωθεί από τους γείτονες για πιθανούς πυροβολισμούς, γύρω στις 16:45 τοπική ώρα, και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε πυροβολήσει με ένα όπλο φωτοβολίδας. Λίγο αργότερα, κατά τις 20:00, οι αρχές αναφέρουν ότι ο άνδρας συνέχιζε να πυροβολεί για αρκετές φορές μέσα στο σπίτι, ενώ λίγο αργότερα, «το σπίτι ξαφνικά εξερράγη», περιγράφει εκπρόσωπος της αστυνομίας. 

Όπως θα δείτε, βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν μία τεράστια μπάλα φωτιάς να προκαλείται από την έκρηξη και χαλάσματα να εκτοξεύονται προς κάθε κατεύθυνση καθώς το σπίτι μέσα στο οποίο ήταν ο ύποπτος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η φωτιά τέθηκε σε έλεγχο περίπου δύο ώρες αργότερα.

Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι και δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν εάν υπήρχαν θάνατοι, ο ύποπτος, όμως, ήταν μέσα στο σπίτι όταν σημειώθηκε η έκρηξη και δεν έγιναν περισσότερα γνωστά για την ταυτότητά του.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ελαφρούς τραυματισμούς, ενώ το τοπικό αστυνομικό τμήμα είπε ότι κανείς δεν είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό