39 C
Athens
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Τελικός Κυπέλλου χωρίς φιλάθλους και με 30 προσκλήσεις στο Πανθεσσαλικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπαλτάκος: Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε κόσμο, ο Άρης ήθελε

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ με θέμα την παρουσία κόσμου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να προκύψει κάποια αλλαγή στην αρχική απόφαση που υπήρξε κατά την προηγούμενη σύσκεψη, να μην υπάρξει δηλαδή κόσμος στις εξέδρες.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι δύο φιναλίστ του τελικού, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, συμφώνησαν να πάρουν μονάχα το ελάχιστο των προσκλήσεων που προβλέπεται, δηλαδή από 30 η κάθε πλευρά

Ο Άρης αρχικά πρότεινε να τοποθετηθούν κάμερες και να γίνει το παιχνίδι με κόσμο και να μοιραστούν τα έξοδα οι δύο φιναλίστ και η δημοτική αρχή, όμως τόσο η ΕΠΟ όσο και ο Παναθηναϊκός ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό, αφού δεν υπάρχει πια το απαραίτητο χρονικό περιθώριο για να γίνουν οι εργασίες αυτές.

Στην συνέχεια οι «πράσινοι» πρότειναν να διεξαχθεί το ματς με την κάθε πλευρά να παίρνει από 30 προσκλήσεις, δηλαδή το ελάχιστο που προβλέπεται, με την ΕΠΟ και τον Άρη να αντιπροτείνουν να γίνει μία αίτηση για ειδική άδεια από το υπουργείο, ώστε να γίνουν 300 οι προσκλήσεις, όμως το «τριφύλλι» ήταν αρνητικό, αφού το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Μπαλτάκος: «Δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη»

Ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε πως η έλλειψη καμερών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οδηγεί σε τελικό κεκλεισμένων των θυρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300.

Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό