23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τελεσίγραφο σε Παπαϊωάννου και Χουρδάκη για τις έδρες τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Να παραδώσουν τις έδρες τους εντός των επομένων δυο ημερών καλεί τους ανεξάρτητους πλέον βουλευτές Αρετή Παπαϊωάννου και Μιχάλη Χουρδάκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προειδοποιώντας τους πως σε διαφορετική περίπτωση, θα προβεί σε κάποια ενέργεια η οποία θα μπορούσε να τους φέρει σε δύσκολη θέση.

«Τους καλούμε εντός δυο ημερών να δώσουν πίσω τις έδρες τους, χωρίς να χρειαστεί καμία νομική, πολιτική και κοινοβουλευτική ενέργεια που θα τους φέρει σε εξαιρετικά δυσχερή θέση», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας.

Μαλιστα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστηρίζει πως η Αρετή Παπαϊωάννου έχει υπογράψει δεσμευτική υπεύθυνη δήλωση παράδοσης της έδρας της, καθώς όπως αναφέρει, «δεν ήταν δεδομένη η επάρκεια και η παραμονή στα καθήκοντά της». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μάλιστα δίνει στη δημοσιότητα την επίμαχη υπεύθυνη δήλωση.

Εκτός από τις δύο ημέρες διορία που δίνει στους μέχρι πρότινος βουλευτές της, υποστηρίζει πως η Αρετή Παπαιωάννου ταυτίστηκε με την «βαθιά προβληματική και επιθετική το συμπεριφορά» και κυρίως «με την δεξιά ατζέντα» του υιου της, Μιχάλη Χουρδάκη ο οποίος αποχώρησε πρώτος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό