24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τελείωσε η απομόνωση των παικτών της Γιουβέντους

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τη σημερινή ημέρα, η εθελοντική απομόνωση παικτών, διοίκησης και προσωπικού έφτασε στο τέλος για τη Γιουβέντους, ακριβώς δύο εβδομάδες μετά την ημέρα που ο Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, στις 11 Μαρτίου.

Πάντως, οι Μπλεζ Ματουϊντί και Πάολο Ντιμπάλα θα αναγκαστούν να συνεχίσουν την καραντίνα τους εν αναμονή της υποβολής τους στα νέα τεστ, καθώς νόσησαν.

Οι τρεις «θετικοί» ποδοσφαιριστές θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στη σωματική άσκηση μόνο όταν τα δύο επιχρίσματα, που πραγματοποιούνται εντός 24 ωρών, επιβεβαιώσουν την αποτελεσματική τους ανάρρωση.

Αναμένοντας να γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία της επανέναρξης των προπονήσεων, η Γιουβέντους κινδυνεύει να χάσει για 14 ημέρες (σύμφωνα με το διάταγμα) όσους αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ιταλία.

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν, Πιάνιτς, Κεντίρα και Ντόουγκλας Κόστα θα υποβληθούν σε υγειονομική επιτήρηση και απομόνωση στο σπίτι για 14 ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος άσος των «μπιανκονέρι» αποκάλυψε την ημερομηνία επιστροφής του κατά τη διάρκεια ενός live Instagram: θα επιστρέψει στο Τορίνο στις 3 Απριλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό