20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

‘Τελείως αντίθετη εικόνα από αυτή που πρεσβεύουμε σαν ομάδα’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

ΘΑΝΟΣ ΦΕΡΩΝΑΣ
07.10.2023 | 20:40

ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ ΧΑΡΗΣ / INTIME SPORTS

Έπειτα από ένα εκπληκτικό ματς δύο παρατάσεων, το Περιστέρι bwin ηττήθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου με 104-93 και ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το δικό του σχόλιο μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Κολοσσός Ρόδου ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης με το Περιστέρι bwin στην πρεμιέρα της Basket League και ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για αυτά που είδε στον αγωνισιτικό χώρο.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα έπαιξε εκτός της φιλοσοφίας του, ενώ ανέφερε πως η εικόνα της ήταν τελείως αντίθετη από αυτη που πρεσβεύει.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: “Πιστεύω ότι είμαστε εκτός της φιλοσοφίας μου. Πιστεύω ότι είναι σαν να μην δουλέψαμε 45 μέρες σε ολόκληρη την προετοιμασία. Η άμυνα είναι ντροπή. Είναι τελείως έξω από την φιλοσοφία μου και η επίθεση και η άμυνα. Δυστυχώς παίξαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι και βγάλαμε τελείως αντίθετα πράγματα από αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και δουλέψαμε σε όλη την προετοιμασία. Είναι δουλειά μου να το διορθώσω.

Δεν είμαι άνθρωπος που δικαιολογούμαι, αναλαμβάνω την ευθύνη. Είναι πολύ κακή εικόνα, είναι τελείως αντίθετη εικόνα από αυτή που πρεσβεύουμε σαν ομάδα, με συνεργασίες, να γυρίζει η μπάλα. Παίξαμε πολύ εγωιστικά. Καμία άμυνα, κανένα πάθος. Είναι δική μου ευθύνη”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό